Mooie rok, mooie aanbieding en snelle en juiste levering

Prima volgens verwachting gegaan.

Top service , snelle levering

Super fijne winkel , leuk personeel . Mooie spullen , leuke merken .

Snelle levering, keurig verpakt en goede kwaliteit

Duidelijke website en supersnelle levering!

Ze zijn snel en komen na wat ze zeggen op de website. Ook het retourneren gaat perfect!

Fijne webwinkel. Rok leek goed te zitten maar na een dag dragen zakt hij iets af. Tip:bestel een maat kleiner hij loopt erg uit.

Snelle levering. Keurig verpakt.

Blij met mijn aankoop

Mooie kwaliteit, artikel goed verpakt en een snelle levering.

mijn ervaringen zijn goed met het bedrijf

levering duurde deze keer vrij lang ook om dat post.nl het pakje niet bezorgde Ik was thuis maar post nl is niet aan de deur geweest ,later op de dag nogmaals het busje van post.nl zien langs jakkeren maar nogmaals niet aan de deur geweest ,later zag ik op side post.nl dat ik de volgende dag het pakje kon op halen na 15.00 bij post.nl punt ze konden het pakketje niet afleveren bij de deur volgens post.nl misschien is het verstandig een ander bedrijf de pakketjes te laten bezorgen?

Prima !!

Keurig verpakt ! Alle retour info duidelijk erbij ! Snelle levering !

Snel

handig met de maattabel

Zeer goed.

Jurk gekocht, het beviel mij niet , terug gestuurd binnen 2 dagen stond mijn geld terug op de bank. GEWELDIG.

Perfect!

Snelle en verzorgde levering.

Altijd goed!

Prachtige kleding, snelle service, Goed verpakt, Ik.hoe dr van!

Super service

Altijd snel en correct

Betrouwbaar

Jeroen Beekman is klasse.

Mooie kleding. Verzorgd in de doos, versturen heel snel Fijn online winkel Ruime keuze.

slechte aflevering

De telefooncontacten waren goed, met behulpzame dames. De dure jurk werd echter totaal verfrommeld aangeleverd, waardoor ik deze zelf zal moetenstrijken. Ik heb hierover ook al telefonisch mijn beklag gedaan.

Het hele proces is uitstekend verlopen !!

Het hele proces is uitstekend verlopen !!

Snelle en keurige levering

De rok die ik zocht gevonden. En ook nog met korting. Binnen 24 uur had ik de rok in huis in een mooie verpakking.

Snelle levering, goede communicatie.

Snelle levering, zorgvuldig en netjes verpakt

De door mij bestelde broek is van goede kwaliteit. De levering was snel en de broek was mooi verpakt.

Fijne website

Fijne website, zeer uitgebreid aanbod van merken, betaalopties en goede en snelle service

snelle levering; artikel is zoals vermeld

snelle levering; artikel is zoals vermeld

10 Escudo

Emmeloord 8305 BM

0527 61 82 82

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire