Overzichtelijke webshop

Met zorg verpakte aankoop, heel klantvriendelijk!

Keurig

Snel .. aandacht besteed , netjes verpakt .

Over het algemeen snelle levering.Bij retour zending snelle terugbetaling.Leuke en kwaliteit goede kleding.Ik ben zeer tevreden.

Prachtige site!

De beste webshop...! Snelle levering en evt.kan je gebruik maken van de uitstekende retour regeling. Dikke pluim voor jullie !

Goed en snel bezorgd. Keurig ingepakt.

Topscorer wat betreft collectie en service.

Prachtige collectie qua kleding. De bezorging is volgens afspraak. Afwikkeling van retouren verloopt vlot.

Nog nooit een miskoop .

Al vele jaren koop ik Rosner audrey broeken . Nog geen enkele keer iets niet in orde .

Niet heel oké

Mac dream boot besteld 109 euro. Geleverd met eraan een 25 euro korting sticker. Dus beetje ondoordacht. En baal van 5 euro retour kosten.

Goed en de levering snel De eerste keer dat ik wat bestel Bij deze winkel

Tweede artikel teruggestuurd vanwege de maat. Verwacht nu terugbetaling op mijn rekening

Fantastische

Heel. Mooi past als gegoten

Snelle bezorging

Vind de website fijn met duidelijke foto's. En de omschrijving bij de kleding is goed omschreven. Fijn shoppen zo!

Primawebwinkel

Snelle levering en snel geld terug bij retour

Keurig verzorgd!

Ik heb vaker online besteld! Tot nu toe zeer tevreden. Goede produkten, mooie kwaliteit en perfecte levering.

Klantenservice is zeer goed

Omdat ik 2 klantennummers had kon ik mijn gespaarde punten niet goed inzetten bij een online bestelling. Na een email naar de klantenservice is dit gelijk aangepast en kreeg ik mijn korting teruggestort (omdat de einddatum van de actie al verlopen was). Erg prettig en snel contact. Bij online bestellingen erg waardevol!

Goed verzorgd

Goed verzorgd afgeleverd

Goede webshop

Snelle levering, mooie jurk, pasvorm gied.

Precies naar wens en afspraken door u

Zie boven

Mijn ervaring is gewoon heel goed.

Na een bestelling wordt super snel geleverd. Bij vooruitbetaling wordt i.d.n. het teveel betaald keurig en snel terugbetaald. Ben zeer tevreden.

Bestellingen tot nu toe prima verlopen!

Koop altijd Marc Cain dus weet maat en precies wat ik wil hebben

Keurig verpakt, en snelle levering. Ook de retour was snel afgehandeld. Heel speciaal hoe netjes de kleding verpakt word, dat kom je bij geen een online shop tegen. Echt super. Volgende keer maar weer bij jullie bestellen.

perfecte service

snelle levering en goede klantenservice!!

Kleding in iedere maat met een ruime sortering

Goede website,waarop je de kleding ook kunt zien zoals je het kunt dragen. Correcte afhandeling en goed berijkbaar via mail of telefonisch.

Een heel fijne webshop

Gewoon een tevreden klant die regelmatig wat besteld en daar zeer tevreden mee is. Een snelle afhandeling zaken waar andere webshops een voorbeeld aan kunnen nemen. Fijn hoor, laten we het zo houden

Snelle levering, mooi verpakt alsof het n kadootje is. Mooie merken. Netjes, snel geleverd. Super blij mee.

10 Escudo

Emmeloord 8305 BM

0527 61 82 82

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire