Zeer tevreden.

Online bestelling is zeer gebruiksvriendelijk en duidelijk. De levering is eveneens zeer vlot verlopen.

Correcte en snelle levering

Keurig verzorgde verpakking.

Perfecte afhandeling van mijn bestelling

Had Rosner broek “Audrey” besteld ! Jammer genoeg bij deze was de broek veel te lang, terwijl ik altijd deze neem en de lengte altijd correct is. Was enige jammer !

Bezorging op tijd, product naar wens, zorgvuldig ingepakt. Dikke tien!

Helemaal top!

Het shirt is helemaal top, ontzettend blij mee en de levering ervan was helemaal top.

Gekregen wat ik besteld had

snelle en betrouwbare webshop zeer goede service

Snelle levering mooie verpakt

Snelle levering .mooie kleding

Heel tevreden, alles top geregeld en snel bezorgd.

De Cambio jeans broek stond al even op mijn verlanglijstje. De korting van €25 gaf de doorslag. De broek past perfect, helemaal naar verwachting.

positief

binnen 1 week ontvangen, teruggestuurd en een kleinere maat ontvangen. SUPER SERVICE!!!

super

Altijd netjes optijd en keurig verpakt

Snelle levering en netjes verpakt.

zeer apart

Ik bestel en betaal een product wat blijkbaar toch niet leverbaar was. Krijg mijn geld retour, minus verzendkosten... Ik bel hierover en helaas valt dan aan het eind van het gesprek het geluid weg. Beetje rot, kan gebeuren. Mijn andere product is weer retour gegaan omdat de toevoeging van mijn huisnummer blijkbaar niet goed is doorgekomen. Maar op zich, dit is dan geen goed ervaring vind ik jullie producten prachtig.

Bijzonder goed

Snel, verzorgd en gekochte naar wens

Het is duidelijk en gemakkelijk om iets te bestellen . Keurig verpakt .En zeer snel bezorgd .Dus zeer tevreden.

Zeer goed bedrijf

Hadden alle goede ervaringen met dit bedrijf!!!

Heel fijn winkelen

Op de kwaliteit van de kleding kan je blindelings vertrouwen. Het aanbod van het aantal merken, stijlen én maten is grandioos, waarbij de prijs-kwaliteit verhouding mooi in balans is. Daarnaast wordt er snel geleverd, is het een feest om het pakket uit te pakken… en als het helaas tóch niet het product voor jou blijkt te zijn, dan zijn het retourbeleid én de klantenservice excellent!

Het kan niet beter

Snelle levering en goed verzorgd!!

Ik bestel al een hele tijd bij Jeroen Beekman en mijn ervaring is heel goed. De kleding is goed verpakt en ziet er altijd keurig uit. Mooie merken en veel keus. Ik heb één keer iets moeten ruilen maar ook dat verliep heel goed. Kortom, een (web)winkel waar je nog eens op terugkomt!!

Vlotte afhandeling. Mooie kleine brievenbus verpakking. Mooi artikel

Prima verzorgd.

Snel en goed.

Zeer goede service, jurk ontvangen in een hele mooie doos. Fantastisch ook dat ik nog 10 euro korting kreeg door te abonneren op de nieuwsbrief. Ook afterpay is top.

snelle levering, keurig verpakt, voor mij een 10

koop graag bij Jeroen Beekman, mooie spullen.

Snelle zending van de bestelling.

Mooie kleding en merken en AfterPay is handig voor dubbele maten bijvoorbeeld maat 42 en 44 van het zelfde kleding stuk.Met v.r.g. E.deJong-Mantel.

10 Escudo

Emmeloord 8305 BM

0527 61 82 82

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire