Mooi verpakt en snel geleverd

Positief

Website zag er duidelijk uit en de bestelling gemakkelijk Levering mooi snel

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Heel tevreden

Veel keuze aan mooie kleding. Snelle levering.

Superservice!

Al enige jaren ben ik klant bij Jeroen Beekman en bestel ik per internet, zeer tot tevredenheid. Ook de snelle bezorging en de zeer zorgvuldige verpakking, zijn voor mij de reden dat ik graag bij hen bestel.

Mooi verpakt, snelle levering, super tevreden!

Overzichtelijke website met mooie mode merken. Mijn bestelling was mooi verpakt en snel geleverd. Ik ben zeer tevreden!!

Erg goed

Snelle levering. Prima passende dames broek.

Mooie kwaliteit, trage levering

Bestelling was helaas niet goed doorgekomen. Rekening voldaan, na vier dagen werkdagen maar eens contact opgenomen. Werd alsnog geleverd. Maar duurde dus uiteindelijk ruim een week.

prima, netjes geleverd

volledig volgens mijn verwachtingen

Vlotte levering, duidelijk proces

Leuke jurk. Maat en lengte goed. Pasvorm oké. Zelf niet goed opgelet vwb de stof. Deze stof zou niet mijn keuze zijn , maar de jurk wel gehouden. Bestelproces duidelijk en volgens afspraak.

De bestelling werd keurig op tijd en snel bezorgd ,was heel netjes verpakt en ‘t kledingstuk was van super kwaliteit !

De levering was keurig op tijd en zat in een mooi pakketje

Uitstekende verzorging van de producten

Mooi ingepakte kleding, dus een uitstekende verzorging. Helaas viel het bij mij te groot uit. Maar binnen 3 dagen was het alweer afgehandeld en had ik mijn geld op de rekening. Echt Top Hartelijk bedankt

Ik ben bijzonder te vrede over de aandacht Die je de bestelling krijg. De verpakking voor de Verzenden daar is zorg aan besteed.

Prima.

Heb al meerdere keren iets besteld bij Jeroen Beekman. Is steeds uitstekend verlopen.

Snel en correct.

Prima bestel-en verzend systeem. Vooral ook mooi dat je ook bij een relatief klein bedrag zelf geen

In alle opzichten prettige winkel om online bij te bestellen. Goede informatie bij de betreffende producten (zoals bij broeken binnenbeenlengte) zodat je precies weet welke maat je moet bestellen. Verder soepel lopend bestel- en verzendsysteem en ook bij een relatief klein bedrag geen verzendkosten .

Maakt alle beloftes waar

De uitgebreide beschrijvingen van de kleding op de website zijn enorm van toegevoegde waarde. Ik ken weinig modezaken die dit zo goed op orde hebben!

ben zeer tevreden met mijn jas .... past perfect en in mooie verpakking vlug geleverd

Prima website Niets aan op te merken Top

Netjes en correct verstuurd.

Mijn jasje kwam netjes verpakt en op tijd aan.

Snelle levering netjes verpakt

Hele snelle levering heel netjes verpakt. Leuke jurk. Een aanrader om hier te bestellen

Zeer goede webshop.

Duidelijke webshop, snelle nette levering. Retouren worden snel behandeld.

Uitgebreide collectie en snelle levering

Mijn bestelling was snel in huis! Zeer tevreden met mijn cambio broek. Er is altijd wel iets moois te vinden op de site.

10 Escudo

Emmeloord 8305 BM

0527 61 82 82

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire