mijn ervaring van deze website is altijd heel positief!

Bij twijfel in keuze word ik steeds heel vriendelijk en deskundig geholpen.

Netjes verpakt,en bij retour ook fijne communiatie

bestelling keurig verpakt, snelle levering.

goede ervaring.

Prettige winkel en webshop

Erg goed

Fijn dat ik mijn favoriete broek zo kon krijgen

Ik koop al jaren de zelfde spijkerbroek (Rosner, Audry, S) in de zelfde winkel. maar die winkel is gesloten en inmiddels opgeheven. Jullie brengen uitkomst: prima website, makkelijke bezorging, en -voor mij- de beste spijkerbroeken. Wel blijkt dat er verschillen zijn tussen gelijk model en maat, dus altijd goed passen! Verder geen keitiek

De info/foto op de website was dermate duidelijk en goed dat de de trui bij ontvangst helemaal aan de verwachting voldeed. Zowel qua maat maar zeker ook qua kleur. De levering was vlot en ik werd goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling.

Mooie collectie

Snelle levering met leuke korting !

Top, snelle bezorging en prima verpakt

Prachtige mode. Blij dat ik dit bedrijf tegen ben gekomen. Mooie merken.

Mooie collectie. Altijd op tijd en keurig verpakt de bestelling afgeleverd.

Super service

Besteld en super vlot geleverd op post nl punt, zodat ik zelf tijd kies even op te halen, en altijd keurig verpakt en gratis verzonden.Fijne winkel.

Fantastische webshop

Door omstandigheden kan ik al 8 jaar niet echt shoppen. Bij Jeroen Beekman vind ik een mooie collectie kleding. Bestellingen snel geleverd. Eventuele retouren snel afgehandeld. Als er eens iets is lossen de vriendelijke medewerksters van de webshop dit correct op.

Vandaag besteld en morgen in huis klopte helemaal. Dat is fijn! Als je op de knop bestellen, hebt gedrukt, wil je het item eigenlijk gelijk aan.

Correcte levering!

Je hoeft maar een paar dagen te wachten op je bestelling! Als de bezorgdienst het komt afleveren lijkt het wel of ze een kadootje komen brengen. De goederen zitten keurig verpakt in een fleurige oranje doos.

Makkelijke website mooie kleding en in geval van terugsturen of ruilen ook goed geregeld.

Uitmuntend!

Zorgvuldig ingepakte shirtjes. Keurig. Zeer tevreden.

Erg goed

Voldeed aan mijn verwachtingen en zeer efficiënt

Top!!!

Op tijd geleverd, super netjes verpakt.

Snel en netjes geleverd en duidelijk voor retour

Prima!!

Snel 2 shirts bezorgd van Exifelle, 2 verschillende maten. Zelf hield ik er 1 , mijn vriendin kwam op de thee en nam de andere mee!! Dat is nog eens een bof!! Alleen heb ik niet mijn 20,— bon ingestuurd want ik zat onder de 100,- omdat ik er natuurlijk maar 1 ging kopen!! Dat is dan weer een klein nadeel!! Maar ........ ik ben blij met mijn shirt, nu de lente en wat hogere temperaturen!!! Vr gr Wietske Balker, Leeuwarden.

Aankoop conform website getoond

Gebruiksvriendelijke website, snelle levering, naar verwachting zoals getoond op de website. Betrouwbaar, goede ruilservice, snelle terugbetaling. Goede kwaliteit kleding. Kortom, nieuwe ontdekking ‘dankzij’ Corona. Als eilander een hele efficiënte oplossing, kortom TOP! Altijd een feestje als de bezorgdienst het bekende oranje Beekman doosje komt bezorgen.

Geweldige damesmodezaak met top service

Ik winkel met plezier bij Jeroen Beekman, ook online prima service !

Geweldig!

Snel en goed verpakt geleverd!

Vlot geholpen, snel afgeleverd.

Alles was goed. Alleen jammer dat de reserve knoop uit het zakje is gehaald.

10 Escudo

Emmeloord 8305 BM

0527 61 82 82

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire