Duidelijke informatie wanneer er geleverd wordt

Veel keus! Mooie kleding. Mooie site met handige filters! Snelle levering

Leuke kleding Goede kwaliteit Goede service

Snelle levering, helaas paste de broeken niet. En 2x 5 euro retour kosten vind ik wat veel. Echter de terugbetaling keurig binnen 1 dag.

Erg tevreden

Mijn pakketje kwam snel binnen en was met zorg ingepakt.

Snelle, nette levering

Alles goed geregeld, duidelijke info.

Snelle levering en alles keurig verpakt!

Nog nooit een miskoop gedaan

Mooie kleding. De maten kloppen

Snelle bezorging en goede service

Alleen maar goed, mooie aflevering en keurig verpakt.

Snelle levering en zorgvuldig ingepakt!

Producten worden juist weer gegeven en online bestellen voelt dan ook goed om te doen! Producten worden zorgvuldig ingepakt ongeacht de prijs!

retour

Ik had een bestelling online gedaan en was niet naar wens omdat er vlekken op zaten. Andere bestelling gedaan maar door technische storing ging het verkeerd en dat kan natuurlijk gebeuren. Ik heb het artikel teruggestuurd en een nieuwe besteld. Ik hoefde geen geld te betalen voor retourzending maar vind het wel vreemd dat mijn punten die ik gespaard heb ineens verdwenen zijn, toch misschien betaald voor de retourzending indirect...

een mooie duidelijke site

de bestelling is keurig/netjes verpakt, en makkelijk te routeneren als iets niet past

Mooi verpakt en op tijd geleverd ..

Ook het retour loopt perfect . En het nieuwe bestelde ook weer snel geleverd . Hartelijke Groet Afie Appelman

Geweldig super lief en zeer vriendelijk aan de telefoon.

Mijn jas was niet de goede maat. En het omruilen is perfect geregeld. Met vriendelijke groet Marianne Steijns

Mijn bestelling snel gekregen!

Goede info op de website en een snelle en adequate afhandeling van de bestelling. Sn

Grote keuze in artikelen. Overzichtelijke website, Info was gemakkelijk te vinden en te bestellen. Artikel was goed verzorgd verpakt.

Helemaal prima!

snel & netjes

heldere website, mooie merken, snelle & verzorgde service

Leuke trui ,mooi ingepakt.

Snel en perfect

Bestellen en je weet dat het er snel is

Zeer punctueel en betrouwbaar.

De perfecte Cambio broek amper 1 dag later bij mij thuis geleverd!

Interesse gewekt door mailing rond 1001 broeken en door mooie foto’s en goede omschrijving online de gewenste broek thuis geleverd. Wat een ruime keuze van topmerken. Reeds meermaals online bestelling gedaan en steeds tevreden met keuze en service.

Gevarieerd aanbod

In de pre-webshoptijd woonde ik in de Noordoostpolder en kocht ik regelmatig kleding in de fysieke winkel in Emmeloord. Ook toen al was ik blij met het aanbod bij Jeroen Beekman. Mooie, degelijke merken spreken altijd aan. Tegenwoordig bestel ik in de webshop (niet zo vaak als ik zou willen, dat kan ik me niet permitteren), en dan met name de broeken van Rosner en Cambio. Perfecte modellen voor mij, onder het motto 'Als je broek maar goed zit'.

Alles perfect in een flow

Goed, zonder poespas en snel

Mijn bestelling kwam keurig verpakt binnen. Heel tevreden.

10 Escudo

Emmeloord 8305 BM

0527 61 82 82

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire