Mooie merken, snelle bezorging en fijne service

Ben fan van Cambio en zag bij levering in het meegeleverde Iris magazine fraaie blazer van Fabienne Chapot. Ook die besteld en 2 dagen erna kon ik hem al dragen! Ben nu ook fan van Iris en Jeroen Beekman!

Fijne webshop

Aardige mensen. En mooie merken.

Duidelijke site snelle verzending

Altijd mooie en overzichtelijke .zowel sale artikel als nieuwe kollektie snel en keurig verpakt ontvangen. Zaak zoals er nog weinig zijn!

Snel, makkelijk, goede verpakking en last but not least, de aangeboden voucher is geldig en werkt.

Duidelijke website, aankoop is met zorg ingepakt en binnen de tijd bezorgd.

Altijd vlot, vriendelijk, en mooie kleding

Uitstekend verzorgd pakket

Snel en ontzettend leuk om te ontvangen, het was net een kadootje zo mooi ingepakt en verzorgd. Goede uitleg retourzending, dat mis je vaak. Trui was goed, dus retour was nu niet nodig..

Was mooi verpakt en was nieuw

Ga vaker iets kopen

Goed en vriendelijk personeel

Fijn geholpen wanneer je er om vraagt Niet de hele tijd achter na gezeten door personeel. Top!!!

Uitstekend.

Mooie goede kwaliteit kleding, altijd heel netjes en verzorgd opgestuurd. Ik bestel altijd online, werkt heel prettig en goed. Ik hoop nog n keer de winkel fysiek te bekijken, ik woon in het zuiden en de winkels staan in het noorden. Ik ben heel blij met de winkels van Beekman, het is TOP!

Snelle prettige service.

De bestelling kwam snel, ik werd op de hoogte gehouden via e-mail. Niet te veel e-mails, gewoon voldoende ter bevestiging van de bestelling, wanneer pakket geleverd zou worden etc. Het pakket zelf was keurig verpakt. Hele plezierige ervaring.

Geweldige service.

Netjes op tijd geleverd.

Koop heel graag bij Jeroen Beekman, service fantastischo

Mooi lente truitje

Mooie diepe kleur blauw. Mouwtjes net boven de elleboog. Knelt niet. Pasvorm is normaal. Het truitje valt niet te kort.

Ruilen verloopt moeizaam tot niet

Heb twee T-shirts al een week geleden opgestuurd om te ruilen. Heb zelfs nog geen ontvangstbevestiging gekregen. Laat staan de aangevraagde maat van de T-shirts.

Kwaliteitsvol product. Correcte levering.

Zeer tevreden. Ik ga hier nog bestellen.

Perfect geregeld!

Snel geleverd, keurig verpakt in een precies passende doos. Reuze bedankt! Helaas afgeleverd bij een ander afhaalpunt. Maar dat bleek een storing te zijn bij PostNL.

Zoals het altijd zou moeten horen.

Zie boven!

Ik ben dik tevreden over Jeroen Beekman. Snelle levering en keurig ingepakt.

Van bestelling tot levering uitstekend geregeld.

Al meerdere keren bij Jeroen Beekman besteld. Van bestelling tot levering uitstekend geregeld. Ook ruilingen en retour zendingen verlopen vlotjes. Leuke kleding met een mooie prijs kwaliteits verhouding.

Vlotte service,.

Artikel besteld en binnen 3 dagen gekregen. Past prima.

Vlotte verzending en keurig verpakt. Ik bestel hier graag mijn kleding.

Helemaal prima

Alles goed ontvangen en netjes ..

Netjes en snel geleverd

Het kledingstuk was netjes ingepakt en was snel geleverd.

10 Escudo

Emmeloord 8305 BM

0527 61 82 82

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire