Goed verpakt en snel geleverd

Mijn bestelling voldeed aan de verwachtingen: goede kwaliteit, stevig verpakt en snel verzonden!

Bezorging door PostNL helaas niet goed rijden gewoon door

Bestelling en kleren goed Levering door PostNL is een ramp bezorger rijdt gewoon door Momenteel is dhl beter

Wat besteld en 2dagen erna was het er al

Snelle levering en ruime keuze

Positief

nvt

Mooie kleren goede service en zeer klantvriendelijk

Goed geregeld

Bestellen, bezorgen prima geregeld.

Vriendelijk en bereikbaar voor vragen.

Alles klopt van A tot Z

Omdat ik wat moeizamer loop en niet meer zo vaak in de stad kom, vind ik het een uitkomst dat ik thuis rustig een en ander uit kan kiezen. Ik heb een paar favoriete merken. Vanaf bestelling word je op de hoogte gehouden over de status van je pakket. Ik heb nog nooit iets hoeven te retourneren. Beekman verkoopt kwaliteitsmerken waar ik heel lang plezier van heb.

Prettig

Prettig om hier te bestellen, altijd naar mijn zin. Prachtige mode!

Jeroen Beekman is zo fijn en betrouwbaar, de klant staat op nr 1

Er wordt met je meegedacht. Zowel online als in de winkels. Mijn lievelingswinkel is Barneveld. Stuk voor stuk lieve , integere verkopers. AliBoersen heeft mij zo fijn begeleid en geatyled na een onverwachts overlijden van mijn nichtje. Ik vind dat Jeroen Beekmsm zijn klant echt waardeert en zeer flexibel is. Woord is woord.

Keurig verzorgd, makkelijk bestellen, snel verstuurd. Helaas was het niet mijn jurk maar zal zeker vaker bestellen.

Bestelling (jurkje) was zo verzorgd ingepakt in een gezellig ogende doos.

Fijne website, makkelijk snel en overzichtelijk. Het is altijd keurig ingepakt en retour is heel makkelijk. Maar het belangrijkste is de kleding, die is van zeer goede kwaliteit. Het is in een woord fantastisch. Ik winkel graag online bij Jeroen Beekman, ik beveel het iedereen aan, die voor kwaliteit gaat!

Goede service en levering

Prettige webside. Zit prima in elkaar.

tevreden klant

Veel winkels bezocht op zoek naar een regenjas. Een mooie gevonden bij Beekman in Sneek maar helaas niet mijn maat. Bestelling via internet verliep soepel en snel.

Snel bezorgd, mooi verpakt! Alles is goed gegaan

Van bestelling tot aflevering goed te volgen.

Goede website, gelijk te zien welke maat er voorradig is.

Gewoon top!

Zeer duidelijke goed werkende website en prima service.

Geweldig assortiment, kijk heel graag naar de site.

Prima en een heel goede service.

Service goed

Trui terug gestuurd omdat er voor en achter vlekken zaten

mooie shirts, mooie afprijzing, snelle levering

mooie kleding, snelle en goed verzorgde levering, alles klopte prima

Snel en netjes geleverd

Netjes en snel

snelle bezorging, prima

Toegankelijk wijze van bestellen en betalen. Snelle service.

Correct

Snel vooral!

10 Escudo

Emmeloord 8305 BM

0527 61 82 82

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire