correct

direct en vlug en correct

Vlotte behandeling!

Het artikel was zorgvuldig en goed verpakt. Ook de levering liet niet lang op zich wachten. Prima resultaat!

Mooie collectie. Snel geleverd.

Snel en keurig geregeld

Goede kwaliteit van mijn bestelling

Zoals altijd : Prima

Keurig ingepakt en op tijd geleverd. ga zo door !!

Prima, snelle levering

Mijn levering was snel, mooi verpakt. Helaas paste ik de broek niet, maar terug sturen gaat ook heel gemakkelijk met ontvangstbevestiging. Heel fijn!

top

geweldig winkel alles met liefde ingepakt vertouwd ben hiet meer geweest,

Sneller geleverd als vermeld in de mail

fantastisch

zo fijn ingepakt en bestelling naar wens, voldoet aan de verwachting. Doordat het zo mooi is ingepakt, voelt het echt als een cadeautje

Fijn bedrijf

Mooie kleding maar had online de verkeerde maat besteld, daarna een maat groter en daarna toch weer terug naar de eerste maat ☺️ want de jumpsuit is prachtig De klantenservice was echt super vriendelijk, kleding keurig voor je ingepakt.

uitstekend geholpen en een hele leuke jas

uistekend geholpen en een hele leuke jas

Precies wat ik er van verwacht had

Snelle levering, prima!

Snelle correcte service

Overzichtelijk, normale prijzen. Snelle service, duidelijke communicatie.

Mode van deze tijd bestel en ontvang je met een lach

Ruime keuze in de winkel of op de site, mooie collectie van mooie merken, keurig netjes verpakt thuis bezorgd.

Snelle en correcte levering

Zeer goede dienstverlening van levering tot eventuele retourafhandeling

Xx

Geweldige webshop winkels en service

Ik mag graag naar hun website kijken. Ook als je iets besteld of twijfelt even bellen. Je wordt goed geadviseerd over maat etc. Het ene merk valt iets groter dan het andere. Als je in de winkel komt heel vriendelijk personeel, die met je meedenkt en adviseert. Als je iets terug stuurt en je hebt betaald het bedrag is na een paar dagen weer te zien op je bankrekening. Iris en Jeroen ga zo door!!! Vriendelijke groet, Mw. I. ten Kate

Eerste klas service

Mooie kleding

Mooie kleding Overzichtelijk site

Snel en heel netjes verpakt geleverd

Bestelde artikel was snel geleverd en was heel netjes verpakt, ook retour formulier is heel duidelijk. Ga zeker een keer langs bij de winkel in Haarlem.

Alles naar verwachting!

Zeer vlotte bediening

Na retourzending jurk in maat L binnen een paar dagen juiste maat M geleverd. Erg tevreden!

Goede prettige service

Escudo 10

8305 BM Emmeloord

0527 61 82 82

Over Jeroen Beekman Mode

Jeroen Beekman Mode is een Nederlandse modewinkel met een uitgebreid assortiment dameskleding van bekende merken. Het bedrijf combineert stijl en kwaliteit met een focus op persoonlijke service, zowel in de fysieke winkels als online. Jeroen Beekman Mode biedt trendy en klassieke kledingstukken voor diverse gelegenheden, gericht op de modebewuste vrouw.