Super service

Alles loopt soepel, verzorgd en volgens afspraak, aankoop en retourneren.

Snelle service, correcte afhandeling ook als men iets terugstuurd.

Bij een probleemmelding via mail krijg je supersnel een antwoord en zo ben je snel geholpen. Daar ben ik heel tevreden over.

Altijd keurig verpakt, netjes op tijd geleverd en bij retour snel geld terug

Zeer vlotte bezorging

Mijn item werd binnen twee dagen bezorgd. In een mooie cadeaudoos. Een prachtige jurk precies zoals omschreven op de site. Je wordt heel goed op de hoogte gebracht na je bestelling. Gratis bezorgd!!

Helemaal prima!

Ik koop al jaren mooie kleding bij Jeroen, nooit tegengevallen. En als er eens iets niet klopt, wordt het snel en goed opgelost. Blij mee!

Mooie kleding en goede service

Een zeer goede afhandeling van de bestelling en als je het nodig hebt een prima service van de webshop

Aardige vent

Eerste keer, krijg een vervolg.

Mooie kwaliteit kleding! Goede merken en voldoende keus.

Ik koop graag mijn merkkleding bij Jeroen Beekman. Hun informatie komt altijd overeen met wat ik aantref. Behalve de laatste broek van cambio. Was pas binnen er er was geen informatie over. Jammer, want als er stond dat het een linnen broek was, had ik het niet besteld en terug hoeven sturen.

Hele fijne snelle afdeling en prachtige kleding

Zie bovengenoemd

Uistekend

Dameskleding voor elke leeftijd, van goede kwaliteit

Denkt mee met de klant

Vriendelijke medewerkers, die bereid zijn adequate te handelen. Bij mij was de levering van artikelen niet helemaal goed gegaan. Via telefonisch contact met de klantenservice, goed opgelost. Dank daarvoor

Mooie merken

Online bestelling snel en correct geleverd

Grote gevarieerde collectie

Bestelling en verzenden en terugbetaling, Correct.

Dag medewerkster, Soms ,Als er iets geruild moet worden , kijk ik uit naar de bestelling wanneer ik daar via de mail bericht van krijg . Heb begrip voor jullie werk daarin, en het verzenden, maar misschien kan dat sneller? Met vriendelijke groet.

Goede service, vriendelijk personeel.

Gebeld met service medewerker van de webshop, vriendelijk en behulpzaam.

Mooi shirt, netjes ingepakt, snel verzonden en €10,- welkomskorting is altijd leuk :-)

Zeer snelle service, groot assortiment

Ik kijk regelmatig op de webshop, grote keuze, ik kzn het was huis passen en indien niet correct gewoon terugsturen

Zie onderstaande!

Goede snelle service en mooie website. Waar ik minder enthousiast over ben is dat het bestelde truitje naar parfum rook. De geur was niet de mijne en heb het truitje eerst moeten wassen.

Product met zorg ingepakt.

Als een cadeautje ontvangen

Netjes verzorgd verpakt en keurig op de hoogte gehouden van de bestelling Top ! Aanrader

Prettig

Mooie winkel ruime keus. Snelle bezorging.

Prettig, alleen jammer als je eens iets retourneerd dat je daar voor betalen moet

Nooit geen probleem, tot nu ,jammer

Nooit geen probleem gehad,tot nu,pak het uit ,is de broek vlekkerig. Gelijk gemeld met foto's erbij ,ik wacht nu op reactie.

Uitstekend!

Regelmatig maak ik gebruik van de webshop van Jeroen Beekman. Tot nu toe heb ik nog nooit er spijt van gehad: uitstekende service, mooie kleding aanbod en relatief flexibele prijzen.

top!

vlotte levering, netjes verpakt en mooie blouse! ( Helaas retour te groot) kleine maat besteld

Escudo 10

8305 BM Emmeloord

0527 61 82 82

Over Jeroen Beekman Mode

Jeroen Beekman Mode is een Nederlandse modewinkel met een uitgebreid assortiment dameskleding van bekende merken. Het bedrijf combineert stijl en kwaliteit met een focus op persoonlijke service, zowel in de fysieke winkels als online. Jeroen Beekman Mode biedt trendy en klassieke kledingstukken voor diverse gelegenheden, gericht op de modebewuste vrouw.