Reactie van het bedrijf
Beste Jepe,
Allereerst willen we u bedanken voor uw eerlijke feedback. Bij Jeroen Beekman streven we naar een hoog niveau van klanttevredenheid en nemen we elke opmerking mee om onze service en producten te verbeteren.
We begrijpen dat smaak subjectief is en dat niet elk kledingstuk voor iedereen geschikt is. Wij geloven sterk in het aanbieden van een diverse collectie die voor verschillende smaken en voorkeuren geschikt is. We presenteren elk seizoen zorgvuldig samengestelde collecties van merken met hoogwaardige kwaliteit en tijdloze items die ontworpen zijn om meer dan één seizoen mee te gaan. Onze focus ligt niet op vluchtige trends, maar op duurzame mode en dus geen fast fashion.
Bij de inkoop hebben wij transparantie hoog in het vaandel staan bij de merken met wie wij samenwerken. Daarom leggen we bij onze inkoopprocessen de nadruk op het stellen van hoge eisen aan onze merken, met betrekking tot hun processen, leveranciers, materiaalgebruik en herkomst.
Wat betreft het merk Geisha, willen we graag wijzen op hun toewijding aan duurzaamheid, die ze ook gedetailleerd hebben beschreven op hun website. U kunt meer informatie vinden over hun inzet voor een duurzame mode-industrie op de volgende pagina: https://www.geishafashion.eu/nl-nl/world-of-geisha/sustainability.html
Met vriendelijke groet,
Team Jeroen Beekman Mode