Goede service Heel vriendelijke telefoonniste Snelle levering

Keurig verzorgd en verpakt en netjes op tijd

Goede service mooie kleding

Ik had op korte termijn een colbert nodig. Ik had de situatie gemaild, ik kreeg snel antwoord en en het colbert werd nog dezelfde dag verstuurd. Bedankt! De kleding voldoet helemaal aan de verwachting. Prachtig pak van Geisha.

vlotte levering

Vlotte levering in perfecte staat!

en ook stukken goedkoper als in de reguliere winkel voor hetzelfde merk en model!

Prima verzorgd

Keurig

Super mode

Mooie mode van goede kwaliteit. Met aandacht verzonden. Snel in huis.

Ben tevreden

Keurig verpakt en netjes geleverd

De webshop van Jeroen Beekman is TOP!!

Wij wonen in het zuiden van het land vandaar dat ik nog nooit in een fysieke winkel van Jeroen Beekman ben geweest maar de website bevalt me meer dan prima. Ik ben ook erg blij dat ik de website destijds heb gevonden. Ze hebben veel merken. Het bestellen van artikelen gaat erg makkelijk. De kleding is keurig verpakt met een bijgevoegd kaartje. Op de website staat alles uitvoerig vermeld zoals maten, kleuren maar ook productinformatie en wasvoorschriften Als ik desondanks toch nog een vraag heb bel ik en word ik netjes geholpen. Als de medewerker op dat moment geen antwoord paraat heeft krijg ik het antwoord via de mail. Ik ben erg blij met de webshop van Jeroen Beekman.

Altijd erg mooi en met zorg ingepakt

Snelle sevice

Pakket wordt snel bezorgd in een mooie verpakking, TOP!

Mooi verpakt, snel verstuurd

Kreeg de broek snel in mooie verpakking. Ook vriendelijke klantenservice

Kwaliteit en diversiteit staan hoog in jullie vaandel!

Wanneer het mij uitkomt bekijk ik op mijn gemak thuis de nieuwe mode en jullie geweldige uitverkoop. Wat je ook aanschaft, online of in de winkel, is een “joy to wear”. In de winkel ga ik vaak nog even passen en voor mijn echtgenoot staat altijd de koffie klaar! Super!

Voldoende

Retour pakket verstuurd. Maar niet mogelijk om dit door te geven , dat je een pakket retour meldt.

Snelle en correcte levering

Snel en correct verzonden Zag er netjes uit

Bijzonder slecht

Op 12 januari 2024 heb ik een vest besteld dat op voorraad was. Bij de orderbevestiging kreeg ik te horen dat de levering over 1 tot 3 werkdagen ontvangen zou zijn. Er kwam niets en ik ben gaan bellen op 18 januari. Het vest was nog steeds in voorraad, maar bij een vestiging Toen kreeg ik te horen dat het vest van een vestiging toegestuurd wordt en dat bij ontvangst het direct op de post wordt gedaan. Wederom de nodige dagen gewacht en toen weer gaan bellen op 22 januari. Het vest was nog steeds in voorraad, en het zou 22 januari op de post gedaan worden.. Vandaag 24 januari een email ontvangen dat het vest is uitverkocht en dat het helaas niet geleverd kan worden. Wij voelen ons schofterig aan de lijn gehouden en voorzien van onjuiste informatie. Jeroen Beekman Mode heeft onze klacht aangehoord en vindt dat zij met een kortingsbon van 10% ons voldoende correct hebben behandeld. Hoe bont kun je het maken??

Snelle levering onder goede voorwaarden

Zoals ik hierboven beschrijf; ook een plus dat ze met Riverty samenwerken.

Vlotte levering Alles keurig verpakt en gratis verzending En je spaart punten voor een volgende sankoop

Nette verzending

Keurig verpakt goede verkoopster

Snel contact met klantenservice en goed geholpen.

Snel contact met klantenservice en uitstekend en vriendelijk geholpen.

Oké

Scheelt eraan wie er in de winkel staan: soms word ik heel goed en vriendelijke geholpen, soms lopen er drie dames rond, maar geen 1 die vraagt of ik hulp nodig heb, heel apart.

Prima, keurige nette en vlotte levering. Alleen is de kleur in het echt toch iets anders op de foto.

Altijd topkwaliteit

Altijd keurig verzorgd en op tijd. Mijn complimenten.

De volgende dag had ik mijn bestelling in huis. Bij veel webwinkels was de jas uitverkocht. Ook nog eens de jas met flinke korting kunnen kopen. Wat wil je nog meer?

Escudo 10

8305 BM Emmeloord

0527 61 82 82

Over Jeroen Beekman Mode

Jeroen Beekman Mode is een Nederlandse modewinkel met een uitgebreid assortiment dameskleding van bekende merken. Het bedrijf combineert stijl en kwaliteit met een focus op persoonlijke service, zowel in de fysieke winkels als online. Jeroen Beekman Mode biedt trendy en klassieke kledingstukken voor diverse gelegenheden, gericht op de modebewuste vrouw.