Super!!

Mooie webshop, snelle levering en het pakketje is echt een kadootje om uit te pakken. Schattig en met zorg ingepakt in een vloeipapier.

uitstekende kwaliteit

snelle levering en keurige verpakking

Verzorgde levering

Netjes op tijd levering en via post.nl. goed op de hoogte gehouden. Kleding keurig en stevig verpakt en je krijgt wat je hebt besteld.. dus Beekman Mode is aan te bevelen .

TOP

SNELLE EN KEURIG VERPAKTE LEVERING. MOOIE MERKEN

Goede overzichtelijke website, snelle service

Mooie mode winkel en webshop, prima service

Heel netjes verzonden

Prima service, alles netjes aangekomen, helaas niet goede pasvorm voor mij.

Erg tevreden

De blouse en pantalon werden erg snel geleverd en waren heel netjes verpakt, echt een cadeautje! Ik ga hier meer bestellen, top!!

keurig

netjes geleverd, goed op de hoogte gehouden, ingepakt, verstuurd

Vond het iets te lang duren voor mijn bestelling er was

Maar de produkten waren mooi, en ze pasten perfect

Super service en mooie kleding

Mooie merken, goede service, zowel ín persoonlijk/telefonisch advies als in gebruik van de website en retourneren/ruilen van artikelen. Ze doen echt wat extra’s. Ik zag een leuke broek bij een trui die op de website stond, heb gebeld of die misschien ook verkrijgbaar was, is helemaal voor me uitgezocht, nagevraagd en teruggebeld. Keurig!

Altijd goed

Fijne winkel ook online. Artikelen en service goede kwaliteit en vriendelijk

Goede ervaring.

Bestellen ging makkelijk en snel. Aflevering goed op tijd. Dus prima ervaring.

Alles naar wens.

Heb goede ervaringen.

Prachtige kwaliteit

Goede pasvorm, kwaliteit staat hoog in het vaandel en als je iets koopt heb je kleding die niet iedereen heeft.

Snelle service, elegante verpakking.

De bestelde jurk zit als gegoten, werd snel bezorgd, en dat alles voor een zachte prijs. Heel erg blij en tevreden met mijn aankoop!

super

alles ging perfect,binnen 3 dagen was de broek binnen. hartelijk dank ,

Super service ook bij klachten. Heerlijk om de onranje ziekmakend doos te ontvangen.

Jammer dat er geen winkel in het zuiden is.

Snelle levering.

Goede informatie over de levering die heel snel komt. Duidelijke website. Perfect en betrouwbaar.

Alles verliep zeer goed.

De bestelling, verpakking en de levering verliepen zeer goed. Bedankt

Uw zaak is een ontdekking voor me, omdat ik eigenlijk alleen maar broeken van nickjean koop (voor mijn figuur ideale pasvorm). Deze zijn moeilijk te vinden. Na het vinden van uw site eerst een en daarna meteen nog eens twee gekocht. Ben er blij mee!

Prima kwaliteit

Kwaliteit en pasvorm is goed Kleur goed weergegeven op de foto Ik ben zeer tevreden

Mooie collectie/snelle levering

Bestel regelmatig online. Altijd netjes verpakt en snel geleverd

Kreukelig

Normaal altijd zeer tevreden. Deze keer zat het bestelde artikel erg in de kreukels. Het leek net of het al gedragen was. Jammer!!!

Excellent

Easy to order and updates are excellent

Mooie kleding en snel en netjes verpakt bezorgd

Veel keuze in kleding, mooie merken en mijn bestelling was keurig ingepakt en snel geleverd.

Escudo 10

8305 BM Emmeloord

0527 61 82 82

Over Jeroen Beekman Mode

Jeroen Beekman Mode is een Nederlandse modewinkel met een uitgebreid assortiment dameskleding van bekende merken. Het bedrijf combineert stijl en kwaliteit met een focus op persoonlijke service, zowel in de fysieke winkels als online. Jeroen Beekman Mode biedt trendy en klassieke kledingstukken voor diverse gelegenheden, gericht op de modebewuste vrouw.