Heel fijn ik heb niet de makkelijkste maat, maar ik kan er meestal wel slagen. En als ik er niet uitkom dan bel ik even.

Uitstekende service

Jeroen geeft mij bijgestaan per mail en alles correct afgehandeld. Zeer vriendelijk naar klanten toe.

Aankoop 2 dames blouses

Snelle en correcte levering, fijne winkel Blouses zijn mooi. Nog niet gedragen

Altijd mooi in een pakket gepakt

Perfecte snelle levering

Keurig kreukvrij verpakt en binnen 2 dgn levering, gratis verzending ondanks kortingscode

Mooie collectie

Het is altijd oké Mooie webshop En snelle levering En is er iets dat niet past Kun je makkelijk retourneren Groet anny van veghel

Geweldig!

Mooie producten, zorgvuldig verpakt en snel verxonden

Ga zo door

Stipte en correcte levering!

Dankjewel voor de stipte, orrecte en mooi verpakte levering!

geweldig gewoon super goed

ben zo tevreden koop graag online bij jullie

Van bestelling tot aflevering klopt alles 100%

Heb een aantal malen iets via internet bij Beekman besteld. Elke keer was het hele proces naar volle tevredenheid.

Super service!

Wederom een item uit de Geisha Collectie besteld en als je je maat weet, hoeft er maar zelden iets retour gezonden.Supersnelle bezorging en degelijk en met zorg verpakt! De mooie verzendingsdoos hergebruik ik om de Libelles aan mijn dochter op te sturen. Niets anders dan LOF voor dit bedrijf!!

Mooie collectie en geweldige service!

Geweldige service, mooie collectie, ga zo door!

Produkten zijn gemakkelijk te bestellen. De levering is heel vlot en goed gegaan. Kortom een prima service

In één woord alles prima!

Alles verliep goed, bestellen, vlotte levering, keurig verpakt.

Heel goed, alles naar wens!

Fantastische service

De punten die ik bij mijn bestelling niet meteen kon aftrekken van het totaalbedrag werden later na een telefoontje alsnog verrekend. Dank

Fijne webwinkel

Makkelijk iets te vinden op de site en correcte en snelle levering

Altijd perfect geholpen

Altijd perfect geholpen

Een scherpe prijs, vlotte verzending en prachtig verpakt. Dank!

Helaas is de jas dunner dan verwacht en moet ik hem toch retourneren. Wel met enige spijt, want voor de rest is hij prachtig!

Heel goed!

Ik heb een prima ervaring met Jeroen Beekman en koop er graag.

Goede medewerksters

Goede adviezen , en eerlijke dames in de winkel ( Haarlem ) . Niet alleen voor de verkopen , maar kijken wat beste bij de klant past

Alles goed

Vlug bezorgt

Super snelle levering.

We zijn zeer tevreden over de levering, hele nette verpakking.

Escudo 10

8305 BM Emmeloord