Nette website

Blouse besteld, fijne betaalmogelijkheden, snelle levering en netjes verpakt. 1 klein puntje: ik had een emailnotificatie gevraagd voor mijn maat toen deze niet op voorraad was, maar dit werkt kennelijk niet, want ik heb nooit een mail ontvangen. Ondanks dat deze weer voorradig bleek. Dat zag ik toen ik de website weer raadpleegde. Alsnog dus de blije eigenaar van een mooie blouse van Jeroen Beekman mode :-)

Altijd tevreden

Bestel hier mijn jassen. Komen altijd snel binnen na bestellen en bij de winterjas altijd een mooie shawl kado.

alles perfect

als alles perfect is ,wat heb ik er nog aan toe tevoegen

Uitgebreid aanbod van mooie merken

Goed advies bij contact en snelle levering

Geen problemen

Niets mis mee!!

Bestelling snel geleverd!

Goed verzorgde, tijdige verzending

Levering van merkartikel klopte gewoon

Goed verzorgde bestelling!

Mijn 1e ervaring met Jeroen Beekman mode is prima bevallen! Snelle levering van mijn mooie trui en zorgvuldig verpakt!

Snelle levering, mooi verpakt.en fijn dat je achteraf kunt betalen

Goed!

Goede service, prima verpakking!

Alles super netjes verpakt

Goede kwaliteit en snel geleverd

Snel en goed

Malkelijk bestellen, snel bezorgd artikel oke, wat wil je nog meer?!!

Mijn shirt werd dezelfde dag verzonden !

Veel mooe merken

Veel mooi merken en een snelle levering

Goede collectie broeken

Goede collectie, vooral veel broeken in een lengtemaat. Duidelijke website. Vriendelijke medewerkers. Betrouwbaar. Verzending zou wat sneller kunnen. De verzenddoos zou voorzien kunnen worden van een plakstrip.

Geweldig!

Via de webshop winkel ik graag. Bij vragen altijd keurig geholpen. Pakketten worden op tijd verstuurd, keurig verpakt. Mooie kleding

Onlineverkoop

Ik had een jas online besteld, maar de manier van inpakken was ik niet zo blij mee. Het was een wollen jas die opgevouwen was als een t shirt. Zaten dus best veel kreukels in. Wel fijn dat ik een beoordelings mail krijg want ik heb overwogen om hier over te bellen. Vriendelijke groetjes

Mooie kleding, mooie kwaliteit, goede service.

Klantenservice gebeld ontzettend vriendelijk geholpen

Niets op aan te merken

Bestelling was perfect geleverd

De eerste keer dat ik bij de firma online bestelde, ben heel te vreden

Prima website, goede service

Mijn bestelling wordt keurig verpakt bezorgd. Duidelijke informatie omtrent de levering. .

Escudo 10

8305 BM Emmeloord