Levering en afhandeling snel en correct.

Er wordt altijd afgeleverd inde afgesproken tijd. Na evt terugsturen wordt de aanklooien snel teruggestort.

Snel bezorgd Netjes verpakt , top

Snelle levering en prima kwaliteit

Snelle levering, netjes verpakt ennn nu prima kwaliteit

Prima, alles is naar wens

Mooi verzorgde verpakking, retourformulier met instructie, op tijd afgeleverd, goed product

Snelle levering g

Van Jeroen Beekman PRIMA

Alles prima behalve post.nl in plaats van een thuislevering kon ik mijn pakket ophalen en ik was de hele dag thuis maar ze zijn niet langs geweest

Heel prettig

Website goed toegankelijk, betaling makkelijk en bezorgafspraak klopt.

Prachtige collectie en netjes bezorgd

De mooie collectie is fijn, kleding die je niet overal ziet. Ik koop er al langer in de winkel. Ik heb recent voor het eerst online bij JB besteld en het werd mooi ingepakt en snel bezorgd. Ik ben zeer tevreden.

Prima, zeer tevreden

Goede communicatie. Keurig verpakt en snel ontvangen. Zeer tevreden.

Een mooi pakketje voor een mooi kledingstuk

Op zondag besteld en op dinsdag in huis. Prima service!

Gebruiksvriendelijke website en snelle orderafwikkeling

Het was zeer eenvoudig om via de website de bestelling te plaatsen en te betalen. Ik werd goed van het verloop van de zending op de hoogte gehouden. Het product was ruim in een stijlvolle, stevige doos ingepakt.

Zeer tevree!

Juiste omschrijving artikel! Snelle levering! Correct verpakt!

Besteld en heel snel geleverd.

Besteld en heel snel geleverd, heel mooi verpakt!

Ik koop graag bij Jeroen Beekman vanwege goede service, snelle levering en voor mooie kwaliteits kleding.

Bestelling is geleverd zoals verwacht.

Bij deze webshop kun je met een gerust hart bestellen. Alles wordt keurig verpakt en op tijd verzonden.

Snelle bezorging, mooi ingepakt

Een heel mooi pakje werd heel snel bezorgd. Ben erg tevreden en raad een ieder aan.

snelle verzorgde levering

Goede ervaring.!

Voor de eerste keer kennis gemaakt en besteld bij jeroen beekman mode. 3 jurkjes besteld en keurig verpakt ontvangen. Mail ontvangen wat voor zaak ze zijn en waar ze winkrls hebben. Goede eerste kennismaking. Tot een volgende keer.

Ik koop graag bij jullie omdat ik niet de makkelijkste maat heb. En vooral de Cambio broeken zijn super. Hele fijne draag comfort.

Fijn bedrijf om bij te bestellen.

Altijd keurig ingepakt en snel geleverd!

Mooie collectie en goede service

Mooie collectie en goede service

Een gesmeerde en luxe online koopervaring.

Fijn ook, dat er meerdere pakketten in 1 doos terug mochten bij mij.

Een uitstekende service

Ik had online een jurk besteld en die was te groot toen ik de jurk thuis paste. Ik belde de klantenservice waar ik een super lieve medewerker aan de telefoon kreeg die samen met mij keek voor een andere maat. De volgende dag kreeg ik de jurk al thuis gestuurd. Wat een super service.

Mooi verpakt,ber artikel, helaas te groot en kleur matcht niet met andere kleuren voor de bruiloniet

Goed snel en jeurig

Escudo 10