Mooi verpakt,ber artikel, helaas te groot en kleur matcht niet met andere kleuren voor de bruiloniet

Goed snel en jeurig

Keur optijd bezorgt en mooi verpakt. Voldoet volledig aan de beschrijving.

Snelle superservice

Snelle levering, netjes verpakt, duidelijke communicatie.

Ik ben blij met mijn aankoop en zeer snelle levering! Items goed omschreven en komt helemaal overeen ook., netjes verpakt ook. Ik twijfel even over mijn maat, maar komt goed.....

Klantgericht en correct.

Aangenaam, want klantvriendelijk en vlot. Mooi, wat breder assortiment.

Mooie kleding

alles prima in orde

kled8ngstukken in goede staat. leuk en goed verpakt. aanrader

Daar is de klant echt KONING

Geweldige service, alles wat hun zaak belooft te doen klopt, Om-line besteld morgen in huis, ook een artikel ruilen gaat met dezelfde snelheid BEEKMAN HEEFT EEN GEWELDIGE COLLECTIE KLEDING EN VRIJWEL ELK GERENOMEERD MERK IN HUIS. NIET GESLAAGD MET JE AANKOOP GEEN PROBLEEM BINNEN ENKELE DAGEN HET AANKOOPBEDRAG TERUG OP UW REKENING VIJF DIKKE STERREN WAARD!

Vlot, licht jasje

Dit jasje is makkelijk om even aan te schieten op de fiets of voor een wandeling. Het lichte gewicht en de lichte kleurstelling zorgen ervoor dat het zich makkelijk voegt naar het weer en je outfit.

Alles is verlopen naar wens

Aangenaam en vlot

Duidelijke website en mooie kleding. Wordt snel opgestuurd in kartonnen doos, prima. Het retour beleid zou voor mij wat gemakkelijker mogen.

Al lang op zoek naar een broek van rosner, online gevonden bij Jeroen Beekman en ook nog afgeprijsd. Besteld en binnen 3 dagen in huis. TOP.

Best balen…

Mijn ervaring was goed, maar is nu toch minder. Als je zeker weet dat iets past is het leuk om hier te kopen, maar als iets niet past en je moet het terugsturen omdat ze de maat groter of kleiner niet hebben, dan moet je ineens 5,00 euro betalen. Daar baal ik dan weer van. Als ik niet helemaal zeker weet of iets past, dan kan ik het dus beter bij een ander bestellen, waar je gratis kunt retourneren.

Top..

De volgende dag al in huis. Goed verpakt.

TOP

De service is uitstekend!!!

Goede keus aan kleding,zending liep prima

Altijd duidelijke foto’s van kleding,veel keuze en betaling gaat gemakkelijk.Ook verzending met aanduiding van aankomst van pakket gaat goed.

Alles was naar wens

Net zoals op de webshop.

Fijne website

Kan altijd makkelijk de kleding vinden, die ik zoek en het wordt altijd snel geleverd.

Snelle levering en mooi verpakt in stevige Beekman oranje doos

Primq

Keurig verpakt, ik had 2 dingen besteld maar het was mij niet duidelijk dat het ook 2 zendingen waren. Dat had me een ritje naar het servicepunt kunnen besparen.

Geweldig bedrijf.

Alles wat ik koop en heb gekocht, geen minuut spijt van.

Prima service!

Uitgebreid aanbod.

Duidelijke site en alles zeer verzorgd behandeld.

Snel geleverd in mooie oranje doos

Heel snel geleverd, juiste artikel, mooi verpakt. Ik ben heel tevreden.

Escudo 10

8305 BM Emmeloord