Subliem

Tot de puntjes in orde

Vriendelijk en beste prijs

Ik kocht een jas uit de sale, terwijl mijn maat normaal altijd is uitverkocht, en kreeg ook de extra korting die een paar dagen later werd gegeven! Super aardige klantenservice en oplossing zonder dat ik mijn eerste bestelling zou moeten retourneren en opnieuw bestellen wat bij andere webshops vaak wordt gezegd. Zeker een top customer experience om te onderscheiden van anderen! En altijd heel mooi verpakt.

Snel en prima verzorgd geleverd

Mooie aanbieding en snelle levering

Ik had me ingeschreven op de nieuwsbrief en kreeg een mooie korting geen verzendkosten helemaal super.

Kwaliteit

Prima, ziet er altijd goed uit

altijd top geregeld!

Deze keer mistte ik het ceintuurtje van de jurk, maar wordt nagestuurd!

Alles naar wens

Duidelijke webshob snel en zeer netjes verpakt bezorgd

Heel erg goed

Mooie kleding

Mooie kleding, leuk verpakt en sneller service!

snel geleverd

duidelijke site, snel geleverd, niks op aan te merken producten van topkwaliteit

Goede prijs kwaliteit en zeer snelle levering

Duidelijke website en up to date voorraad. De volgende dag geleverd en mooi verpakt. Zeer tevreden.

Snelle levering, product als op de foto’s. Helemaal blij mee!

Prachtige kleding en een prima service

Zie bovenstaand

Fijne website, product voldoet volledig aan de verwachting

Product voldoet volledig aan de verwachting. Fijn om achteraf te kunnen betalen. Levering had iets sneller gemogen. Ik zal hier zeker nog eens wat bestellen.

Top winkel !!

Snelle verzending en verzorgd verpakt.

Wat een prachtige jas

Ik was op zoek naar een jas en Jeroen had hem. Top. Voor de helft.

Zeer klantvriendelijk

Ik werd telefonisch erg klantvriendelijk te woord gestaan, snelle service en fijn dat je 30 dagen de tijd hebt om te retourneren.

Goede service en communicatie en kwaliteit

Zie hierboven

Fijne webshop.

Nette en vlotte bezorging. Leuk met zo’n persoonlijke boodschap erbij.

Duidelijke communicatie.

Overzichtelijke site, veel keuze en prima bezorging

Uitstekende service

Vlotte service, mooie merken en in een mooie verpakking geleverd.

Vlotte levering

Goede kwaliteit vlotte levering

Aankopen in vertrouwen

Bestelde waren worden met zorg ingepakt en verstuurd. Correcte afhandeling van de bestelling.

Top service! Goed,snel en netjes!

Escudo 10

8305 BM Emmeloord

0527 61 82 82

Over Jeroen Beekman Mode

Jeroen Beekman Mode is een Nederlandse modewinkel met een uitgebreid assortiment dameskleding van bekende merken. Het bedrijf combineert stijl en kwaliteit met een focus op persoonlijke service, zowel in de fysieke winkels als online. Jeroen Beekman Mode biedt trendy en klassieke kledingstukken voor diverse gelegenheden, gericht op de modebewuste vrouw.