Goeie service en snelle levering

Veel keus

Er is veel keus en de bezorging en afhandeling van het bestelde is spoedig. Evt terugsturen is ook geen probleem. Het enige nadeel vind ik dat je niet weet hoe het bestelde valt, te groot, te krap. Je kan het niet van te voren passen

Past perfect, mooie kwaliteit

Fijne webwinkel met een grote, mooie collectie van diverse merken. Bestellingen worden netjes verpakt en snel bezorgd.

Prima ervaring, goed verpakt en geen problemen!

Verzorgd op tijd klasse

Super snelle service!! Aanrader!!

Bestelling on line ´s avonds gemaakt en volgende dag reeds geleverd! Netjes verpakt Top service!!!

Heel fijne webshop.

Al mijn ervaringen heb ik als prima ervaren, veel keuze , prima service verlening.

Jurk in de kreukels

Het Kyra linnen jurkje was wel heel erg gekreukt, heel slordig. Een mouw was heel slordig opgerold/opgepropt. Ik ben vergeten er een foto van te maken en heb het maar zo gelaten. Hij hangt nog, gekreukt en wel, in de kast. In een winkel zou ik dit niet hebben geaccepteerd; nu laat ik het maar zo. Te veel gedoe.... terugsturen, wachten op je geld, opnieuw bestellen... Jammer!

Goede ervaring met deze webshop

Bezorging netjes en volgens hun belofte op de website

Variatie, kwaliteit, goede service!

Graag doe ik een bestelling , vanwege bovenstaande!

Keurig verzorgd

Alles goed geregeld

Snelle levering en in de webshop mooie duidelijke foto’s van de artikelen Top! Ik ben zeer tevreden!

Bestelling op het juiste moment

Goede producten

Grote selectie aan merken en kleding.

Kopen via internet niet altijd even gemakkelijk.

Heel netjes verpakt en snel verzonden. Goede service

correcte en zeer vlugge levering

mooie kleren vele merken en correcte en snelle levering. correcte bediening bij een retour.

Snelle en korrekte levering

Keurig !

Een dikke 10 ! Heel netjes verpakt en bij evt retouren, duidelijke handleiding !

klant vriendelijk en snel

klant vriendelijk

Ruilen voor een grotere maat verliep uitstekend in filiaal Hoorn

Online bestellingen worden correct verzonden.

Escudo 10

8305 BM Emmeloord