Geweldig.

Het is altijd snel geleverd, een hele prettige website, netjes verpakt. Het is allemaal top.

Fijne website

Alles loopt altijd goed en snel in huis

Heel tevreden

Het voelt als een cadeautje om een pakket thuis te ontvangen. Helaas was de pantalon te groot maar ook de retourservice loopt altijd naar wens.

Mooie producten en snelle verzorgde levering!

Echter de “brievenbus pakketjes” kunnen met moeite in de brievenbus maar er met grote moeite uit!!! In elk geval bij appartementen complexen.

Hele mooie broek : Cambio

snelle verzending, mooie broek : Cambio. Prima pasvorm. En nog €20,- korting ook

Goede producten en prima service

Veel keuze in mooie producten en vlotte afwikkeling.

Keurig helemaal zoals ik het graag wil

Altijd heel goed verzorgd en de bezorging is door post nl ook altijd prima geregeld

Vlot en netjes geregeld en verstuurd.

Zie hierboven.

Zeer tevreden over service

Ik heb al vaker bij Jeroen Beekman gekocht en heb daar goede ervaringen mee. Duidelijke website, snelle verzending en netjes verpakt.

Super vlotte service

Vlotte service en veel mooie stukken

Snel goed en volgens afspraak

Ondanks dat het artikel niet naar wens is en terug is gestuurd is er netjes en op tijd geleverd , nu hopen dat het met het retour sturen met zo gaat .

Goed product, goede service.

Snelle levering en goede oplossing als er soms iets verkeerd gegaan is. Een winkel in omgeving Den Haag zou geweldig zijn.

Vlotte levering

Fijn om bij jullie te bestellen, snelle levering, altijd keurig verpakt en Goede service

Zoals altijd prima.

Ruime keus, goed verpakt, snel verzonden. Soms twijfel ik aan de maattabel per merk. Sommige merken vallen groter/kleiner dan andere en de 'maattabel' op de website lijkt me algemeen en niet specifiek per merk? Dat is misschien iets wat kan verbeteren. Verder: ga zo door!

Betrouwbaar

Netjes verpakt, vriendelijk en duidelijk

Kwaliteit uitstekend verpakking helemaal top Levering als beloofd op tijd heel keurig

Super, snel en evt retour easy!

Super webshop, leuke merken , keuzestress haha en evt retour erg makkelijk.

Goede website en goede service.

Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling. Bij klachten wordt altijd een goede oplossing geboden.

Keurig en snelle levering

Uitstekend mooie collectie ben er blij mee

Mooie website veel keuze. Snel geleverd.

Snelle levering netjes verpakt mooi product

Mooi product snel geleverd.

Prima geregeld

Heel tevreden

Goede en snelle service!

Ik koop graag bij jullie zaak!

Escudo 10

8305 BM Emmeloord