Mooie kleding, snelle levering en mooi verpakt.

Snelle accurate levering

Snelle levering van een kwaliteits product

Positief verrast!

De blouse die ik had besteld is in werkelijkheid nog mooier dan de foto's op de website laten zien. De blouse was met zorg in vloeipapier verpakt in een passende platte doos. Niet in een veel te groot pakket wat vaak voorkomt. Er was aandacht aan deze verzending besteed en dat was te merken. Vlotte bezorging binnen de gestelde termijn.

Fijne verpakking. Pakket op tijd

Mijn ervaring is goed, maar qua kleding voor onze bejaarden valt het mij zwaar tegen.

Het zijn meerdere broeken in de winkel, en een aantal jaren geleden kon mijn oude moeder nog bij u slagen in de winkel maar nu zijn wij genoodzaakt om verder te reizen. Dit omdat het meer op de moderne vrouw is ingesteld dan op de wat klassiekere vrouw, dit valt mij zwaar tegen. Met vriendelijke groet Hennie Hoekstra

meestal in orde

Meestal wordt de bestelling netjes verzorgd geleverd. Track tracé code niet altijd te volgen. Een paar keer een jas vol met pluis ontvangen.

Jeroen Beekman doet wat er wordt belooft!

zie boven

Een fijne winkel en een idem onlinewinkel !

Altijd prettig geholpen en zeer welwillend om mee te denken en mogelijkheden aan te dragen.

Snelle, goede service.

Aanrader.

Prachtig verpakte bestelling ontvangen. Ben blij met mijn top van 10 Days

Superservice

Mooie kleding Betaalwijze perfect! Blij hiermee

geweldig

mooie collectie snelle en correcte levering goede betaalmogelijkheden

Goede service en zeer vrie delijk

De jas die ik besteld had was te klein en is zonder problemen teruggenomen en geld teruggestort.

prima !!

Super snelle levering !!

Snelle en goed verzorgde service in een mooie dood

Binnen 2 dagen ontvangen

prima lekker zo laten

snelle levering en het merk rosner is goed past altijd

Product is met zorg ingepakt. Zeer tevrede ermee

Altijd zeer tevreden.

Mooie kleding. Snel bezorgd. Zeer netjes verpakt.

Fijne webshop

Fijne webshop. Mooie merken en een uitstekende service. Voor mij moest het artikel nabesteld worden en dat was super snel geregeld. Top

Goede ervaringen

Jeroen Beekman is een betrouwbaar adres voor het online winkelen! Goede kwaliteit en altijd netjes afgewikkeld. Het enige minpuntje nu is dat, mijn retour gestuurde artikel vorige week dinsdag nog steeds niet staat gemeld als " retour ontvangen ", bij een ander had ik dit binnen 2 dagen al binnen. Ik ben dus nog steeds wachtend op retour ontvangen en wacht ook nog op mijn geld retour. Dit duurt te lang naar mijn mening

Fijne webshop

Duidelijke webshop.word netjes te woord gestaan

Komen afspraken na

Na de mail wordt alles prima afgewikkelt.

Geweldige webshop service!

Ik wilde drie dagen voor mijn vakantie nog een te grote jas omruilen voor een kleinere maat. De webshop gebeld en de dames hebben ervoor gezorgd dat ik de nieuw bestelde jas op tijd voor de vakantie binnen had. Dank voor de altijd geweldige service!

Uitstekend.

Snelle levering. Helaas was de blazer te klein en niet groter leverbaar.

Mooi aanbod van prachtige kleding!

Mooie merkkleding, vlotte levering en eenvoudig en duidelijk retour proces.

Escudo 10

8305 BM Emmeloord