snelle levering, mooi verpakt

uitgebreid assortiment, mooie merken en een prima webshop. Snelle levering en er is veel aandacht voor de verpakking

snelle levering, mooi verpakt

Perfecte levering

Perfecte levering, keurig verpakt en levering op de dag zoals bevestigd

Alles prima in orde

Keurig

Fijn om daar te bestelken

Goede service !

Altijd perfecte kwaliteit en service!

Altijd perfecte kwaliteit en service! Heel prettig dat je ook telefonisch kontakt kunt hebben!

Een supersnelle levering en een klantgerichte en klantvriendelijke ervaring.

Een prettige en persoonlijke ervaring. Ik had namelijk nog een vraag voordat ik mijn item wilde bestellen. De medewerkster van een van de winkels stond mij telefonisch heel vriendelijk en persoonlijk te woord met het juiste advies. Vervolgens had ik mijn aankoop de volgende dag al in huis. TOP !

Fijne producten en snelle levering

Prachtig aanbod kwaliteitsmerken

Zeer toegankelijke webshop. Uitgebreide keuze in kwaliteitskleding. Bovendien worden de online aankopen snel verzonden. Dat geldt ook voor de afhandeling van eventuele retouren.

Levering gebeurde conform gegevens site binnen 3 werkdagen. Was blij met het dat het pakketje qua formaat klopte met hetgeen ik besteld had: een mooi t-shirt. Dus geen onnodige verpakking. Daarom geef ik als score: 9. Tip: presentatie van de kleding op de site mag wat extra aandacht krijgen, mag iets uitnodigender zijn.

Duidelijke website, veel keus en artikel was netjes verpakt.

Gekozen artikel ( via duidelijke website ) was heel netjes verpakt met de papieren erbij voor eventuele ruil.

Snel en netjes geleverd

Ook het retourneren van 1 vd 2 bestelde producten ging goed en gemakkelijk

Het is erg fijn om online te shoppen bij Jeroen Beekma

De bestelde kleding wordt keurig verpakt in een fleurig oranje doos. Met goede informatie over eventueel retour sturen van de kleding.

Heel goede service

Snelle levering.. Mooie kleding

Van moment van bestellen tot aflevering klopt alles 100%

Jeroen Beekman doet het prima.

Zorgvuldig ingepakt

Zorgvuldig ingepakt en zeer goede kwaliteit

Goede en snelle levering

Makkelijk te vinden, goede en snelle levering

Een top bedrijf!

Fijne webshop, erg veel keus en mooie merken!

alles is goed gegaan

De kleding is prachtig qua kwaliteit versus prijs.

Prima werk

Al vaker bij Jeroen Beekman besteld, Alles wordt keurig geregeld.

Prima ervaring!

De aankoop zoals verwacht en super snel en met zorg verstuurd!

Prima levering en snel. Mooie collectie kleding.

De Beekman winkels liggen ver van mijn woonplaats. Ik heb daarom online besteld. Twee jassen in verschillende maten. Eén jas heb ik gehouden en één jas retour gezonden. Wat ik vreemd vind, is dat ik dan 5 euro retourkosten moet betalen, terwijl als ik er één had besteld en die was niet de goede maat, dan mag ik wel zonder retourkosten omruilen. Vreemd, want bij ruilen moet de koerier vaker rijden en dat kost meer transportkosten (en energie), dan wanneer je -zoals ik- gelijk twee maten bestelt en er één terugstuurt. Dat maakt toch wel dat ik minder prettig bij Beekman winkel.

Escudo 10

8305 BM Emmeloord