heel tevreden

Ik ben heel tevreden met de bestelling van mijn jas .Zaterdag besteld en woensdag al geleverd.

Hele goede service; snel en zorgvuldige levering

Regelmatig online bestelling van kwalitatieve goede mode. Ben zeer tevreden over de leveringen.

Keurig verzorgd,

Prettig bestellen op de webshop. Snelle en keurige levering. Eenvoudig retourproces. Jammer dat men daarvoor €5,00 in rekening brengt.

Vlotte levering

Vlotte levering Netjes verpakt. Alleen een zwart shirt veel pluizen/haartjes. Enig werk, maar kunnen verwijderen. Goede service, wat betreft ruilen en retourneren.

Goed en zorgvuldig geregeld

Product keurig verpakt, afspraken worden nagekomen . Gewoon alles zoals het hoort.

Prima zaak met mooie mode.

Goed. Online vooral.

Goed zoals het hoort

Altijd prima!

Ik bestel hier graag on line ivm de afstand tot de fysieke winkels. Mooie collectie, vriendelijke en behulpzame medewerkers en last nut not least: zeer betrouwbaar!

Snelle levering en mooi verpakt al denk ik dat dit te duur gaat worden

Geweldig zo als altijd

Positieve ervaring.

Mijn ervaring was positief.

Keurig oprijd aangekomen en mooi verpakt.

Prima geregeld. Mooi op tijd.

Het bestelde was mooi verpakt en werd keurig op tijd bezorgd. Zeer goede service.

Superservice, goede kwaliteit en betrouwbaar!

Zie boven!

Top service!

Kompetent! Zowel aan de telefoon, als ook bij mail kontakt.

Goede koopervaring!

Een duidelijke website en met het brede aanbod is dit fijn. Mooie merken en mijn trui werd netjes verpakt na een paar dagen bezorgd: prima!

Geweldig goed bedrijf

Voor het eerst iets teruggestuurd. Makkelijk terug te sturen en snel een mail voor de verdere afhandeling. Verder prachtige kleding.

Na online bestelling, snelle levering.

Betere kledingmerken van goede kwaliteit, ik ben zeer tevreden over Jeroen Beekman Mode.

Goed verzorgd, snelle levering

Het pakket werd snel geleverd. De kleding was met zorg ingepakt in een mooie stevige doos. Prachtige jurk en rok ontvangen. Wat je op de foto ziet, krijg je ook. Deze kleding trek je vaak aan.

Alles super in orde. Snelle levering.

Geen enkele opmerking. Snelle levering, pull zorgvuldig verpakt.

Aan alle verwachtingen voldaan

Vanaf de bestelling tot levering is het goed en vlot verlopen

Kan niet beter!

Als ik bij Jeroen Beekman iets bestel dan kan ik er van uitgaan dat het keurig verpakt word bezorgd, snel en ook makkelijk als er iets terug gaat. Ook kan je bellen voor info. Top service dus!

top!

snelle levering, goede communicatie, netjes verpakt, helemaal top

Super goed.

Heel snelle levering, heel mooi verpakt,

Makkelijke site Regelmatig aanbiedingen Als je iemand nodig heb telefonisch makkelijk te berijken

Escudo 10

8305 BM Emmeloord