Grote keus in merken.

Klantvriendelijke site, snelle bezorging en goede afhandeling van zaken.

Uitstekende en snelle service

De kleding wordt heel mooi ingepakt. Het is echt een feest om de oranje doos uit te pakken.

Goede service en levering van je pakketje

Als een cadeautje

Bestelling werd netjes en mooi verpakt in doos geleverd. Gevoel dat ik een waar cadeau aan het uitpakken was. Retourneren gaat zeer eenvoudig en ik had binnen enkele dagen mijn geld retour.

5€ retourkosten voor 1 truitje

Pas op!! Dit bedrijf brengt 5€ in rekening als je iets retour zendt. Je kunt beter elders bestellen. Elk merk dat zij verkopen wordt online verkocht waarbij je gratis kunt retourneren.

Mijn bestelling werd snel geleverd en was keurig (zelfs een beetje feestelijk) verpakt.

Supersnelle levering

Supersnelle levering en goede service van Jeroen Beekman. Mooie merken

Snel en netjes

Fijn dat ik het zo snel kan regelen als ik niet naar de winkel kan komen.

Goede communicatie

een tevreden klant al jaren!

SHOPPEN BIJ JEROEN BEEKMAN MODE, GEEFT JE RUIMTE IN JE HOOFD. THUIS VOOR JE COMPUTER EEN KEUZE MAKEN HOE GEMAKKELIJK KAN DIT ZIJN. HET PAKKET ONTVANGEN VOELT ALS EEN CADEAUTJE!. ALTIJD PERFECT VERZORGD. CHAPEAU!!!

Goede snelle service

Zie boven

Klasse .

Hele mooie jeans . Prachtig verpakt . Snelle levering . Gewoon TOP. Voor herhaling vatbaar .

Gemakkelijk besteld, goed verpakt.

Gemakkelijke website met veel informatie, duidelijke communicatie en goed verpakt. En natuurlijk een mooie collectie.

Snelle gratis levering, plus uitstekende kwaliteit van de kleding

Ik ben tevreden, een jasje besteld die de dag erop geleverd werd, met kortingscode ook nog 20% korting. Jasje is van uitstekende kwaliteit en pasvorm is prima.

Goed service

Ik ben tevreden over kleding van Jeroen Beekman. Verschillende merken, goed kwaliteit, gratis ruilen.

snel geleverd, prima verpakking

Veel keuze

Veel keuze, snelle levering, correct verpakt

spullen waren snel in huis

snel geleverd

Heel erg goed

ik ben zeer tevreden over mijn bestelling hij was er snel en was goed verpakt

Super webwinkel, snel en betrouwbaar!

Nadat ik mijn bestelling binnen kreeg, ontving ik na mijn betaling een kaart met 20% korting! Nadat ik hier melding van maakte is t verschil een dag later al door Jeroen Beekman in orde gemaakt! Wat een service!!

Beste mensen, Hele goede service. En het was de eerste keer,want we wonen niet in de buurt. Verrast was ik door de verpakking! Een aanbeveling deze zaak. Vriendelijke groeten,Marjan

Tevreden klant

Overzichtelijke webshop , mooie merken, ruime keuze en een snelle keurige verzending.

Mooie kleding, maar niet altijd in grote maten.

Mooie merken, mooie kleding en dan stopt het vaak bij maat 44 of 46.

Snelle levering, mooi vest

Snelle en nette levering

Snelle levering en netjes verpakt .

Escudo 10

8305 BM Emmeloord