Uitstekend, mooie website mét model! Levering top

Super tevreden

Ik ben erg blij met de door mij bestelde broek van Jeroen Beekman Mode. Hij voldoet helemaal aan mijn verwachtingen. Online bestellen is bij Jeroen Beekman Mode zeer gemakkelijk. De website is duidelijk en overzichtelijk. Wat ik ook erg fijn vind is dat er een duidelijke beschrijving van het product wordt gegeven. Ik ben dan ook zeer blij dat ik die website destijds heb gevonden. Omdat wij in het zuiden van het land wonen zal ik de fysieke zaak van Jeroen Beekman niet snel bezoeken maar de website staat bij mij hoog in het vaandel.

Mooi shirt

Prachtig shirt, uitstekende pasvorm, snel geleverd.

Eerste ervaring, maar meteen goed.

Het bestelde was netjes verpakt en werd vlot geleverd. De communicatie via de mail was duidelijk.

goede zaak

online jurk gekocht was mooi in gepakt

Fijne zaak

Snel en netjes geleverd

Snel en netjes geleverd

uitstekend

Goede website. Makkelijk op te zoeken. Snelle en zeer nette levering.

Heel netjes de kleding afgeleverd.

Fijne produkten

Fijne producten en prima levering

Perfect!

Alles klopt, geweldig!

Super verzorgd pakketje

Kleding was netjes ingepakt. Alsof je een kado open maakt. Ik ga deze website ook voor de toekomst in de gaten houden! Zeer tevreden

Snelle levering,goede omschrijving

Bestelling op zondag gedaan en dinsdag al in huis! Het paste perfect! Jullie doen ook hele goede omschrijving geven van bv truien! Aangezien ik klein ben is dat heel fijn om te weten!

prima qua afhandeling, wel weinig maten beschikbaar

Helaas zijn er van bijvoorbeeld de Cambio jeans alle lange tijd bijna geen maten beschikbaar, dit wordt ook niet aangevuld kennelijk. Heel jammer als je wel wilt bestellen. Verdere afhandeling van bestellingen is prima.

Keurige levering

Fijn dat de Rosner broeken in de verschillende lengte maten in het assortiment beschikbaar zijn. Snel geleverd, heel keurig verpakt.

Snelle levering!!

Heb al eerder hier besteld, zonder problemen, en snel geleverd!!

Een geweldige winkel, in een woord ,,fantastisch,,

Goede ervaring

De bestelling werd vlot geleverd en netjes verpakt. Bestelproces is eenvoudig en scherpe prijs.

Heel graag deze keer, mijn bestelling dinsdag 19 juli riem naar mij toesturen. Ik heb hem nodig as woensdag 20 juli!!! Ik zou er ontzettend blij mee zijn, alvast bedankt!!!

snelle levering!

mooie,ruime keuze van kleding!

Mijn ervaring met de productleveringen van Jeroen Beekman dat de kwaliteit heel goed is. Mooie kleding, met zorg verpakt en goede communicatie. Groet, Marion

Zeer betrouwbaar!

Online bestellen bij Jeroen Beekman gaat, dankzij alle duidelijkheid, geweldig. Vlotte levering en het bestelde is bijna altijd goed. Ga zo door!

Keurig verpakt en snel geleverd

Mijn bestelling was keurig verpakt en binnen 3 dagen geleverd

Bestelde broek van zeer goede kwaliteit. Snelle levering.

bij Jeroen Beekman shoppen, een aanrader!

Altijd een enorme collectie. Vriendelijke staf. Bij online shoppen super service. Wat kan ik niet meer zeggen? Een top zaak!

Escudo 10

8305 BM Emmeloord