Ruime keuze uit mooie merken

Ruime keuze uit mooie merken Soms wat trage verzending

Prima webwinkel

Fijn winkelen , super mooie kleding snelle bezorging, ik ben zeer tevreden.

Snelle levering uitstekende service

Snel in huis! Was vergeten de actie code in te vullen en kreeg alsnog met terug werkende kracht de korting. Makkelijke communicatie via mail en snel antwoord. Heel veel keus!

Bestelde artikel snel in huis

Op internet zag ik dat het door mij gewenste kledingstuk in Leeuwarden bij Jeroen Beekman nog wel te krijgen was. Vroeger winkelde ik regelmatig in Leeuwarden. Ik ken de zaak. Dus had ik er alle vertrouwen in. Dat bleek ook. Voor herhaling vatbaar!

Snelle levering, goed verpakt

De levering was na een dag binnen en was goed verpakt. De jurk die ik had besteld zag er net zo uit als op de website.

Snelle service.

Graag zou ik bij elle artikel de beschrijving en de samenstelling vermeld zien. Meestal is dit wel zo.

Volledig naar wens.

Jullie slagen erin om de bestelling heel gebruiksvriendelijk te verzorgen. Complimenten hiervoor.

Fantastische kleding. Goede snelle levering.

Alles goed geregeld.

Geen Anmerkingen, het gaat snel de levering, het wordt netjes verpakt en retour gaat ook prima alles zit in de doos wat er in moet zitten. Prima.

Veel keuze en goede service!!!

Bestelling prima verlopen

Fijne website, snelle levering. Fijn dat je achteraf kunt betalen.

Netjes verpakt en goed geprijsd

Snelle en correcte levering

Mooie bloes, snelle verzending

Mijn bestelling omvatte een Rosmer Audrey 3 broek. Pasvorm perfect, mooie broek alleen was het geen denim broek die ik wilde hebben, hoop dat die uitvoering van de winter komt, alsmede een oranje shirtje van la fee maraboute, helaas een maat te klein. Alles teruggestuurd op zaterdag en vandaag, donderdag was het geld van de broek overgemaakt. Het t shirtje werd vandaag ook weer bezorgd alleen dat was ontzettend gekreukt in tegenstelling tot de vorige keer. Misschien een aandachtspunt?

Geweldig!

Zeer snelle en correcte levering!

goede klantenservice

Als je belt word je in korte tijd vriendelijk geholpen

Ik heb de broek moeten terugsturen

Ik heb verschillende broeken van joseph Ribhoff, maar deze broek was van een ander materiaal niet zo elastisch, minder flexibel

Product geleverd zoals verwacht

Shirt met korting. Keurig verpakt en geleverd volgens afspraak.

Prima service, snel bezorgd!

De kleding wordt netjes verpakt in de oranje doos. Duidelijke beschrijving erbij wanneer er teruggestuurd moet worden.

Fijne winkel

Alles is even netjes en goed verzorgd, Mooie en vlotte collectie

Makkelijk om te bestellen en super snel geleverd en netjes ingepakt!

Super makkelijk om te bestellen en snel geleverd en netjes ingepakt!

Wat zijn jullie netjes en bij de tijd. mooi en zorgvuldig verpakt. top. mooie website. fijne dag.

zie boven

Een zeer goede webshop

Goede website, ook telefonisch goed bereikbaar en het bestelde artikel snel ontvangen. Ook werd mijn vraag goed en naar tevredenheid opgelost.

Product is goed en op tijd geleverd.

Ook online is de klant koning.

Bij vragen, goed telefonisch bereikbaar. Kleding wordt snel en keurig verpakt geleverd. Af en toe leuke aanbiedingen. Fijn dat er enkele winkels van hen zijn zodat je niet alleen online kunt kopen maar ook fysiek.

Escudo 10

8305 BM Emmeloord