fijne webshop

hulpvaardig en klantvriendelijk en ruime keus voor iedereen

Prima verzorgd.

In de zending zat precies wat ik besteld had en deze werd snel geleverd.

Mooie collectie, snelle levering

duidelijke website, zorgvuldig ingepakt

Broek besteld en in goede orde thuisbezorgd gekregen. Kwaliteit van de kleding is prima, netjes verpakt, duidelijke verzendprocedure. Toen bleek dat een sjaaltje niet ingesloten was, wat wel bij de broek hoorde, kreeg ik die alsnog direct nagestuurd.

Mooie webshop

Mooie webshop, ruime keuze in kleding en verzendopties en een goede omschrijving van de maten en materialen.

Vlugge levering

Vlugge levering en altijd mooi en netjes verpakt Toppie

Snelle levering gezellig verpakt en retourneren super simpel en snel

Snel spullen in huis. Keurig verpakt. Retourneren met bijgeleverde sticker en geld in no time opende rekening terug. Geweldig gestroomlijnd proces!

Voor herhaling vatbaar .

Mijn bestelling kwam snel geleverd aan . De jurk was in vloerpapier en in een mooie verpakking verstuurd. Ben er heel tevreden over .

Snelle levering netjes verpakt

Fijn dat de kleding in een kleine doos is gestuurd en niet in een grote met allemaal plastic

Snelle goed verpakte levering

Blauw is roze

Heb een blauwe jas besteld, wordt er een roze bezorgd. Een fout maken doet iedereen, maar als je vervolgens alsnog een blauwe versie ervan besteld en betaald, blijft het stil. De roze is inmiddels geretourneerd.

Keurig verzorgd en de kleding is perfect

Qua sortering en verzending prima

Het is wel een probleem om de gespaarde punten in te wisselen.toen ik de laatste bestelling plaatste en ook betaalde wilde ik mijn gespaarde punten inwisselen maar……..hoe kom ik er achter hoeveel het er waren nou niet gevonden terwijl ik van jullie wel al een waardebon van 12.50 had gekregen .heb naderhand een van jullie zaken gebeld en die hebben me doorverwezen naar jullie webwinkel en die vriendelijke juffrouw heeft het in orde gemaakt.( maar ik denk dat jullie dat hele puntensysteem wel moeilijk hebben gemaakt)maar het is opgelost

Mooie kleding

Ik ben zeer tevreden, snelle levering en maten kloppen ook altijd. Bij mij gaat er maar zeer weinig retour.

Zoals altijd perfect!

Goede ervaring met dit bedrijf

artikel en levering perfec

ruime keuze, artikel beantwoordt aan de verwachting, vlotte levering, ben zeer tevreden!

Heel tevreden

Snelle reactie! Snel binnen! Super!

Alles duidelijk en netjes.

Alles is goed gegaan

Vanaf het bestellen tot de bezorging is het gewoon goed gegaan

Top geregeld

Jammergenoeg niet de goede maat. Uitstekend geregeld om via antwoordnummer de zending te retourneren. Zelfs de adres sticker zit in de doos verkapt. Simpeler kunnen jullie het niet maken.

zeer tevreden over de de koop

mooie grote keuze van merken , keurig verpakt en snelle afhandeling

Snelle levering en keurig verpakt!

Al een paar x via webshop wat gekocht, zeer tevreden

Altijd super

Goede kwaliteit netjes ingepakt en service kan niet beter

Goede prijzen

Snelle levering en achteraf betalen heeft altijd mijn voorkeur

Escudo 10

8305 BM Emmeloord