Prima service, keurige levering

Online bestelling goed verlopen. Nu was de verpakking te groot voor de brievenbus en werd het pakket bij de deur afgeleverd, is prima. Soms is de verpakking kleiner en past wel door de brievenbus, echter de kant waar de klant het eruit dient te halen is kleiner doordat er een deurtje zit. Dan die je hé pakket weer terug zien te krijgen via de klep wat vaak een heel geworstel is. Een iets smallere verpakking zou een oplossing zijn.

Leuke jurk, mooie prijs, snelle levering

Leuke jurk uit de opruiming, ook nog extra korting, snel geleverd en voldoet prima aan de verwachtingen.

Vlotte service

Vlotte bestellen

Fijne duidelijke website

Bestellen, betalen, snelle levering, ik ben blij

Zoals hierboven weergegeven

Goede en snelle bezorging.

Snelle bezorging ,en netjes en goed uitziende en duurzame verpakking. goed over nagedacht.

Fijne webwinkel

Fantastische sevice!!

Snelle service, goed verzorgd, kleding klopt met de beschrijving in de website

Op de website staan veel helpende details, zoals de lengte en maat van het model en is het kledingstuk past bij de maat (ruimer of krapper). Ook heel fijn dat je op de website op veel dingen kunt filteren b.v. Extra been lengte bij broeken. Daardoor hebbik van mijn 5 bestellingen nog biets hoeven retourberen.

Supergoede service !

Ik had een bestelling geplaatst maar was mijn kortingscode vergeten aftrekken. Dit hebben zij dan voor mij in orde gebracht. Dat vind ik super !!!

Xxx

Mijn vertrouwen waard

Altijd tevreden.

Fantastisch!

Vlotte levering en netjes verpakt. Makkelijk te bestellen via de website.

Grote collectie en mooie merken. Bestellingen worden snel geleverd!

Erg goed

De verzending Is vlot en erg netjes verpakt en gestreken.

Top modehuis

Snelle levering de zending ziet er altijd goed verzorgd uit.

Zeer snelle service!

Ben erg tevreden. 1 keer broek toegestuurd gekregen die ik niet zo mooi vond..kreeg snel geld teug na makkelijke terugzending

Maakt waar wat de schrijven !

Het was een snelle levering! En heel netjes verpakt!

Keurig op tijd en netjes geregeld

Ik zocht een broek en die was nog wel in jullie webshop verkrijgbaar. Heel snel ontvangen!!!

Prima behandeling en aflevering.

Snel besteld

Snel besteld, nette levering, Puntje van kritiek is dat ik mijn pakket wil afhalen bij een post nl punt. Het post nl punt in het dorp werd niet genoemd. Nu moest ik ervoor omrijden. Dat vind ik storend.

Snelle levering + netjes ingepakt

Jurk werd netjes ingepakt en snel geleverd.

Fijne medewerkers...komt altijd ged

Artikelen worden keurig verpakt op tijd geleverd.

Altijd prima!

Fijne en snelle service!