Altijd goede ervaring!

Het vest was helaas te groot, , heb het teruggestuurd maar nog niets gehoord, hoop dat het keurig wordt afgewerkt!

Mooie aankopen

Prachtige Kyra en Ko trui en een Roberts Satro shirt in de uitverkoop. Ik houd ze beide

Wat ik besteld heb in goede orde ontvangen. Zeer tevreden .

Broek die geleverd werd zat een vlek op , helaas geen ander te leveren , maar moest wel voor de retourzending betalen , vind ik wel een minpuntje

Uitstekend!

Mijn bestelde producten kwamen snel. Ze waren in een mooie doos gedaan en de kleding was gewikkeld in een mooi papier, zodat ik het gevoel had een cadeautje te krijgen. De kleding zag er ook precies zo uit als op de website getoond en beschreven was, wat betekent dat de informatie op de website adequaat is.

Vlugge levering, goed op de hoogte gehouden.

Bestelde producten keurig netjes ingepakt. Een feest om te ontvangen.

Mooie kwaliteit sweater

Ik ben heel tevreden met kwaliteit van de sweater van By-bar en ook nog voor een aantrekkelijke prijs in de sale. De zending was mooi op tijd.

Kan niet beter!!

Geen enkel punt van kritiek: goede website, vriendelijke klantenservice, altijd bereikbaar! Snelle afhandeling. Aan te bevelen!!

Heel goede website en goede sfwerking

Stuur je wat terug het is binnen 3dagen geregeld

Mooie kwaliteit en snelle levering. Het zou nog beter zijn als de pasvorm uitgebreid wordt omschreven en de samenstelling van de materialen. Vaak is dit niet ingevuld.

Keurig en netjes.

Producten zagen er goed uit. Snelle service

Fijne webshop reageerde en bezorgd snel en goed

Zie mijn reactie hierboven

Uïtstekend functionerende webshop.

Een zeer ruim en uitermate goed geprijsd assortiment met een service die uitstekend is.

Met gemak een bestelling gedaan.

Snelle levering, super!

goed georganiseerd.

Een goede website. Ben erg tevreden over het reilen en zeilen van jullie zaak.

super webshop correct als verstuurt en retour afgehandeld

groot assortiment

Perfect ook snelle levering

Alles goed en netjes geregeld

Snelle levering en mooie kwaliteit

Altijd snelle en uiterst verzorgde leveringen

Mooie broek en de levering is heel snel.

Snelle levering en overzichtelijk zoeken

Mooie collectie, goede merken en ze zijn niet flauw met hun sale. Gewoon alles -50% in de opruiming is heel erg fijn. Veel zaken beginnen met een kleine afprijzing en dan steeds wat extra. Dit is veel duidelijker en prettiger. Mijn laatste aankoop was in de sale zoals jullie kunnen lezen......

uitstekend

De dag na de bestelling had ik mijn item al,mooi verpakt.Snelle service

Escudo 10

8305 BM Emmeloord