Top spiegeltje !

Waarschijnlijk niet de meest gebruikte toepassing, maar deze ging op een fiets staan en doet het prima.

Vlotte service op maat van de klant

Goed geholpen . Zowel bij bestelling als levering .

Goede opvolging

Goede service, zeer vlugge levering. Perfecte pasvorm.

Supersnelle levering met goeie communicatie, voorbeeld voor alle andere webshops!

Zeer vlotte en vriendelijke dienstverlening. ook snelle en degelijke ondersteuning als er info gevraagd word. Een aanrader.

goede ervaring

goede prijs en goede contacten bij specifieke vragen zowel email als telefonisch. goed verpakt. Betreft Post NL. op verkeerde adres afgeleverd, nonchalante werknemer zonder post NL kenteken, waarschijnlijk onderaannemer, dit staat los van Sparks.

Aanpassen

De remleidingen voor de BMW R1100R zijn wat langer dan die van BMW, aan de kant naar de remklauwen voor en achter, waardoor ze wat in een bocht lopen en wat op spanning staan. In het kunstof verdeelblokje aan de voorleiding is M6 draad en moet een gat van 6,2 zijn, want op de montagebeugel zit een draadeind M6.

gewoon OK

was ok

Heel erg goed en snel

top

altijd tevreden

Heel lang moeten wachten op windscherm bijna 2 maanden

Slecht

Top, snel geleverd!

Top, snel geleverd. Ik had een opmerking voor de postbode, die stond heel netjes op de doos geprint! Bedankt!!

Uit voorraad geleverd, 2 dagen later op de mat.

Rizoma stuur besteld dat Sparks als één van de weinige leveranciers op voorraad had. Voor 16u besteld zelfde dag verzonden maar nog niet ontvangen door Postnl. Een dag later alsnog op de mat, extra verpakt.

Super top!

Vorig jaar remblokken besteld voor de motor, wegens omstandigheden pas 2 weken geleden gaan monteren. Achterblokken waren de verkeerde, mocht ze na een jaar nog terug sturen en kreeg de juiste blokken!! Prijs ook scherp. Echt een aanrader..

Efficient, snel, accuraat

Heldere website, goed zoeken via motortype, snelle levering en zoals altijd foutloos.

Binnen 2 dagen had ik mijn kuipruit in huis . Mooi Emax scherm voor mijn Pan European ST1100 Henk

Prima kwaliteit voor een goede prijs.

Mijn remblokjes van de motor waren bijna zover op en bij jullie op de site werd goed omschreven welke keuze in remblokjes ik eventueel kon gebruiken voor mijn motor. Na alles te hebben doorgelezen heb ik een keuze gemaakt en besteld en na tevredenheid geleverd.

Goede communicatie

Ik had een nieuwe remleiding nodig voor mijn sportster. De sportster hebben ze wel in de selectie staan, maar voor de zekerheid kreeg ik alsnog een mailtje met de vraag wat de lengte van de leiding moet zijn en welke banjo's ze moesten gebruiken. Hadden ze dat niet gedaan dan had ik met een te korte leiding gezeten. De dag mijn laatste bevestigende mailtje aan hun had ik mijn onderdelen binnen. Echt bizar snel.

Mooi product voor minder dan de helft van origineel

Hier een slang besteld voor de koppeling van een Honda Pan European ST 1100. Keuze genoeg qua kleur slang en aangeknepen koppelingen. Bestellen is makkelijk en je wordt netjes op de hoogte gehouden van verzending.

Snelle levering en correcte service

Snelle levering en correcte service

goede kwaliteit en service

goede kwaliteit en service

Snel geleverd, super kwaliteit

Op maat gemaakte remleidingen besteld voor BMW R100. Snel geleverd. Kwaliteit super.

Gewoon prima prijs kwaliteit verhouding

Gewoon perfect bestellen voor een nette prijs en gewoon volgende dag geleverd. Helemaal top.

Heel blij dat ik hier heb besteld snel gekomen

Kelvinweg 12

6101 WT Echt