S’avonds besteld en 2 dagen nadien binnen.

Snelle service, goede kwaliteit

Onderdelen besteld op zondag, HEL remleidingen, schijven, donderdag aangekomen.

helemaal goed

Snelle en juiste levering

Zoals altijd " SPOT ON"!

Meerdere malen remlijdingen bestel en op maat laten maken, zoals gezegd altijd " SPOT ON" precies goed dus, en daarbij ook nog snelle levering! Top bedrijf en vriendelijke en behulpzame eigenaar.

Perfect!

A set of braided stainless steel brake lines were made to order, and they are a perfect fit! Thank you!

Snellle levering en een goede website waar ik snel de goede accu voor mijn motor kon vinden

Altijd een snelle service

Altijd snel en correct geleverd. Klanten service goed bereikbaar

Snelle levering van kwaliteit onderdelen

Hel remleidingen binnen 2 dagen binnen, mooie kwaliteit!

Product Iet er goed uit. Snelle levering

Geweldig!

Bij Sparks Trading een set remleidingen voor mijn Blackbird besteld. Voor één leiding kreeg ik een alternatief aangeboden omdat het origineel niet op voorraad was, dat is al een mooi gebaar... meedenken met de klant. Toen dit toch niet bleek te werken kreeg ik, na kort overleg, kosteloos het ontbrekende onderdeel alsnog nagestuurd. Ik ben zeer tevreden en dankbaar dat het zo opgelost is. Prima service!

super snel en proper in gepakt echt super

het is de eerste keer dat ik bij jullie bestel was heel gemakkelijk en snel.

Netjes en helder

Prima ervaring,kwam wat later ,maar door PostNL

prima service en uitleg indien nodig

3x niks

29 mei 2 remblokjes besteld en betaald. Nu 7 juni nog steeds niets ontvangen. Wisselende mails van "uw zending is onderweg" tot aan uw zending wordt maandag 5 juni geleverd. Vervolgens zending is door post nl nog niet in behandeling genomen emz, enz. Voor mij nooit meer Sparks Trading!!

Behulpzaam

Erg behulpzaam geweest tijdens het bestellen en zeer mooi product.

Persoonlijk, vriendelijk, deskundig, hulpvaardig

Een hele fijne club, met een overzichtelijke website en ruim assortiment aan onderdelen / upgrades voor je motorfiets, die netjes en snel worden geleverd. Maar wat ik vooral heb gewaardeerd bij mijn aankoop, was dat toen een leverancier een bepaald product niet langer meer voerde, ze mij er niet mee lieten zitten, maar pro-actief terug kwamen met een beter alternatief dan ik zelf in gedachte had, en dit met een gesloten beurs hebben geregeld voor me. Ik ben heel goed geholpen, en zij zijn nu 1 vaste klant rijker zijn.

Snelle en nette levering

Super snelle levering Alles netjes aangekomen Geen aanmerkingen ga zo door!

voorraad klopt en snel geleverd

Voor mij van belang dat een leverancier de juiste voorraad op zijn website heeft, en dan ook nog snel kan leveren voor een keurige prijs. Proficiat.

Perfect op maat en op tijd geleverd!!

Precies zoals afgesproken perfect!!

Verzendkosten hoog

In nederland gratis vanaf 75 € In belgie vanaf 100€ Zeer klein pakketje 94€ zonder btw 8,75€ verzendkosten? Verzending gaat snel

Uitstekend geholpen

Goed advies en snelle levering.

Sjoen

Geleverd volgens afspraak

Service is gewoon goed.

Advies en service is goed.

Top service, snelle levering.

Snelle levering en uitstekende prijs.

Kelvinweg 12

6101 WT Echt