Ik zie niets te verbeteren,super content

Fout snel goedgemaakt

Pakket bleef langer weg dan verwacht. Na contact bleek iets fout gelopen te zijn bij verzending. Goeie klantenservice, er wordt snel gereageerd op email en fout is ook snel opgelost.

Correct

Goederen geleverd volgens afspraak met een klein beetje vertraging.

Fijne ervaring

Fijn contact, ruim aanbod en producten snel opgestuurd

vlugge levering ,de stalen remleidingen voor bmw k 1100lt passen perfekt

goede website: men ziet direct dat men voor bmw 1100lt met abs 5 stalen remleidingen nodig heeft en ook staat vermeld dat alle aansluitingen en dichtingen meegeleverd worden .

Super geregeld

Regelmatig besteld. Altijd correct op tijd en goed verpakt. Ga zo door.

Scherm besteld, en keurig binnen de aangegeven tijd geleverd.

Snelle levering en zelfs door een fout van mij in de afmeting toch een korting gekregen Thnx

Erg goed

Snel en zoals afgesproken

Dik voor elkaar!!

Snelle levering van maatwerk. Super tevreden!

goede levering volgens afspraak

In één woord geweldig

De medewerkers zijn zeer vriendelijk en ze houden je op de de hoogte van alles

top

zeer snelle levering prijs kwaliteit top zeer vriendelijk aan de telefoon 1 onderdeel zat er niet bij werd gelijk kosteloos nagestuurd zeker een aanrader

Prima geregeld!

Snel besteld. Snel geleverd. Zeer tevreden.

Zelf verkeerd besteld maar erg behulpzaam geholpen

Zeer goede service en feedback

Prettig en professioneel geholpen.

Prima website. Goed advies. Vlotte reaktie op mailtjes. Snelle levering. Bij een garantiegeval prima service.

Super!!!

Snelle levering. Product voldoet aan omschrijving

Super (remleiding service)

Ik bestel er regelmatig remleidingen voor de zijspanbouw. Altijd goed en ze denken mee. Zelfs een keer opgebeld met de vraag of ik de schroefdraad van de banjo bouten wel zeker wist, die klauwen hoorden namelijk niet op die motor. Wordt ik blij van, weten wat ze doen.

Order en levering goed verlopen. Enige kanttekening wellicht is dat ik om 16u07 bestelde en dat de producten de volgende dag pas verstuurd werden ipv nog dezelfde dag wat me toevallig een rit bespaard had. Meeste online bedrijven versturen dan zeker nog dezelfde dag als je voor 17uur bestelt. Maar al met al een aanrader.

Uitstekend!!!!

Toppers!!!

Producten zijn goed en snelle levering

Spullen besteld en volgens afspraak op tijd aangekomen, helemaal goed!

Aanbod is niet heel erg ruim maar voor mij meer dan voldoende en tegen zeer interessante prijzen.

Tevreden over product en proces!

Spiegels van Rizoma besteld. Op de site een duidelijke product beschrijving en qua prijs iets onder de standaard retail. Enkele dagen na de bestelling, het product binnen gekregen.

goed hoor

Ik kwam er niet uit met mijn remblokken: goed geholpen

Kelvinweg 12

6101 WT Echt