top communicatie snel geleverd

rem leiding op maat laten maken snel eenvoudig .bij evt vragen snel antwoord via mail en telefoon

In orde

Zo als het moet in orde .en vandaag besteld morgen in huis. Super

super

Goede prijs en snelle levering

Goede leverancier

Remblokjes besteld bij Spark Trading snel verstuurd, alleen Postnl was helaas niet zo snel.

Correcte service

Leveren op tijd, correcte prijs, en duidelijke communicatie.

Product snel geleverd.

Brembo besteld en netjes, juist geleverd,binnen de te verwachten termijn, snel want blijkbaar uit voorraad.

Waren alle webshops maar zo..

Goed geregeld allemaal, top spul en snel geleverd. Remleiding op maat laten maken

Snel en producten geleverd, zoals opgegeven .

Goed product snel geleverd

Goede spullen, goeie prijs en snelle levering.

Al diverse keren heb ik spullen gekocht bij dit bedrijf. Ik was altijd tevreden!

Snelle levering en naar verwachting

Snelle levering goede communicatie, bestelde artikelen voldoen aan de verwachtingen. Prijs was marktconform.

Behulpzaam , super

Had geen bevestigingsmail van bestelling ontvangen. De winkel gecontacteerd, snel reactie gekregen . Ze hebben het voor me uitgezocht , was fout betaling gebeurd en daarmee geannuleerd. Opnieuw besteld , snelle levering en bedankwoordje van winkel gekregen voor de nieuwe bestelling. Ook al was het maar iets kleins. Zeer vriendelijk en behulpzaam.

Positieve ervaring

Mijn eerste bestelling bij Sparks die enkele dagen langer onderweg was dan voorzien. Maar begrijpelijk na een verlofperiode. Ik ben heel tevreden!

Prima alles volgens afspraak

Remleiding besteld netjes op tijd en precies passend.

Een hele goede service

Ik had rizoma spiegels besteld en kwamen al heel snel en goed verpakt aan. Super. Een mooie aanvulling op mijn ktm moter.

Duidelijke website en snelle levering

Prima bedrijf, komen afspraken na en leveren kwaliteit!

Goed bedrijf

Site zeer goed, maakt bestellen makkelijk. Hell brakelines altijd top kwaliteit. PostNL is een drama zoals altijd.

Alles verliep heel goed en snel

Kom zeker weer terug als ik wat nodig heb

Duidelijk te bestellen en snel geleverd!

De bestelde remleidingen zien er zeer goed uit, alles is zeer duidelijk op de website en het was snel geleverd! Bedankt!

Toppie bedrijf snelle levering

Super snelle levering en mooi verpakt hier woord je blije van.

Goede, snelle service en prijs

Prijs kwaliteit verhouding is top Snelle levering Geen problemen gehad

Gemakkelijk besteld, snelle levering, oogt professioneel

Gekregen wat ik kocht, geen gedoe.

Remblokken besteld en gekregen.

Kelvinweg 12

6101 WT Echt