Behulpzaam, meedenkend, snel

Er werd voor mijn iets aparte remleiding setup goed meegedacht aan de telefoon. Tips en adviezen gegeven. De configurator is duidelijk. Snelle fabricage en levering.

Top. Gekregen wat ik gevraagd had

Mooi volgens afspraak

zeer snelle en correcte levering

nieuwe remleidingen voor mijn motor hier besteld, zeer snel verzonden en zien er van hoge kwaliteit uit.

Brembo remblokken

juiste product , snel verzonden

geleverd als verwacht.

Rem blokken waren niet leverbaar uit voorraad, daardoor werkte tracking ook niet waardoor het lastig is je pakket te volgen, voor de rest, op de dag van levering wel track info dus dat was ok.

Snel verzonden, juiste onderdelen die ik nodig had.

Prima service en snelle verzending

Geen op en aanmerkingen , gewoon goed. Snelle reacties en vriendelijk en betrouwbaar!

Goed geregeld

Goede service en snelle levering

Alweer goed

Prima en snelle service, goed product

Bijna perfect, vlot besteld, snel geleverd, als ik dan toch iets negatief moet vinden, op de verpakking staat niet of de remblokken voor de voor of achterrem zijn. (Voor en achterblokken zijn qua vorm identiek)

Geweldige website makkelijk intevullen wat je nodig hebt. Daarna perfect gemaakt en snel geleverd .

Snelle levering, de volgende dag in huis!

moet ze nog monteren maar zal wel goed zijn

Goede prijs

Brembo remschijven en remblokken besteld. Snelle levering.

Snelle bevestiging , en binnen verwachte levertijd geleverd.

Goede ervaring

Snel geleverd.. Goed contact.. 1 foutje op mijn bestelling dit werd in goed overleg snel opgelost.

snelle service

Onderdelen paste perfect

Snel geleverd, juiste onderdelen toegestuurd gekregen, perfecte pasvorm. Geen moeilijk gedoe met aanpassen. Was plug and play. Heb hier al eerder mijn spullen gehaald en was toen ook gewoon goed.

Top service!

Op basis van bouwjaar motorscooter remblokken besteld, maar deze pasten niet. Foto ter vergelijk gemaakt en opgestuurd. De volgende dag al reactie en na een belletje bleek dat mijn aanname rondom bouwjaar niet klopte. De juiste besteld en de oude retour, snel geregeld en zonder gezeur. Top!

Prima service en snelle levering

Prima service, website en snelle levering!!

Ik vond de website overzichtelijk en had dus snel de artikelen gevonden die ik nodig had. Ik had gerekend op een levertijd van minimaal een week maar had 3 dagen later al mijn pakket. Dus TOP!!!

Snel en heel goed matriaal

Zeker moeite waard om daar te kopen

Toch aanrader

Jammer van de vertraging maar pakket keurig verzorgd afgeleverd ene ik ben der blij mee

Precies zoals vermeld , top

Kelvinweg 12