Snel geleverd en de remleiding en de koppeling leiding passen perfect

Duidelijk goed kwaliteit snelle levering

Goede levering materiaal perfect

Prima ervaring bij de aankoop van een motor accu.

Snelle levering van een prima product voor een goede prijs.

Plezierig

Snel en duidelijk

Top producten en snelle levering !!

ben blij met dit product !!

Prima en snelle service

Na bestellen van de remleidingen goed op de hoogte gebracht en alles zoals belooft naar volle tevredenheid bij mij thuis afgeleverd

Mijn Rizoma artikelen in een dag geleverd voor een scherpe prijs. Top!

`snelle verzending met top producten

Mooi windscherm besteld dat snel binnen was.

Bestellen is prima geregeld

Keurig op tijd en prima geregeld

Mooi product en goede service

Goed en snelle levering.

Product ziet er prima uit

Een motor maatje heeft geholpen met opmeten, hoe lang nieuwe leiding moest worden, en de stand van de banjo,s. Alles ingevuld op de site, en 2 dagen later lag het in de bus. Enige wat ik niet heb vernieuwd zijn de banjo bouten, omdat mijn motor m10 1.00 of 1.25 draad heeft. En dat weet ik dus niet. Wel nieuwe ringen gemonteerd. Moet systeem nog vullen en ontluchten, maar het weer is niet echt lekker, zeker niet, omdat ik buiten moet werken.

Top !

Alles naar wens verlopen.

Perfect en grandioos

Deze firma heeft aan 5sterren niet genoeg ik denk en weet dat ze minstens 10 sterrn verdienen. Ik had een set remleidingen besteeld voor een bmw r1100 rs met abs, daar ging het mis met 1 leiding, na een belletje en een opgestuurde foto was het euvel snel gevonden en kreeg ik kostenloos een nieuwe leiding. Na een tijdje vond ik toch nog wat lekkage en heb een nieuwe leiding op maat besteld omdat ik de abs eraf heb gehaald. Kreeg deze leiding binnen en een banjo oog had een tekort steeltje, even een belletje en een foto opgestuurd. Leiding opgestuurd op vrijdag en dinsdag had ik de niuewe leiding met een lang steeltje en kreeg bovendien nog 30 % korting. Voor mij een zeer goede service.

Top service. Snel en vakkundig

Ik had zelf iets verkeerd besteld, ben er naartoe gegaan en dit werd meteen opgelost. Onderdeel werd direct aangepast. Top service en kennis van zaken.

Uitstekende service

Gewoon hel goed

Tweede keer besteld bij Sparks en wederom alles zeer goed. Goed op de hoogte gehouden van je bestelling, met mail en track and trace. Vriendelijke mensen als je belt en gewoon een hele goede webshop.

Snel en goede communicatie

Remblokken gekocht voor honda magna 1986. Waren op voorraad en de volgende dag al binnen. Communicatie was prima en werd goed op de hoogte gehouden over het verloop van de bestelling.

Top product en supersnel geleverd

Als boven dus……

Zeer goedsnelle en goede levering

Paste goedl

Eenvoudig besteld, snel geleverd

Gewoon zoals het hoort.

Snel en accuraat advies

Meerdere malen mail contact gehad over hun producten. Ook meedenkend over de voorgelegd probleem met remmen.

Kelvinweg 12

6101 WT Echt