Snel besteld, snel geleverd.

Snel besteld, volgende dag geleverd.

uitstekend

Snel, betrouwbaar en vriendelijk als je vragen hebt. Kortom hebben ze een vaste klant erbij.

Snelle en correcte levering.

Toen bleek dat voor de bestelde remleidingen er toch nog twee verschillende lengtes van één leiding mogelijk was zijn kreeg ik mail om de juiste lengte door te geven. Dat werd correct toegepast en toch werden de leidingen binnen de voorgestelde levertijd geleverd. Super service!!

Product voelt goedkoop aan. De 50 euro echt niet waard

Voelt als plastic rommel wat direct bij aliexpress is besteld. Absoluut zijn geld niet waard

Goede prijs en snelle levering a+++

Snelle, goede service.

Zoals op de site vernoemd, na één werkdag, de leidingen thuis gekregen. Ook de, door mij gevraagde, afwijkende lengte keurig verwerkt!!

Helemaal goed!

Mooie spullen, duidelijkheid op de site en klantenservice. En een eerlijke vermelding levertijd.

Uitstekende zaak

Brembo en Hell specialist

Goede en snelle service.

Aanrader

Ik ben heel erg tevreden top kwaliteit

Snelle levering van de bestelde producten.

Snelle levering van bestelde producten.

Snelle levering, goede prijs

Snelle levering en goed verpakt tegen goede prijzen!

Heel snelle reactie en afhandeling.

Had een onderdeel besteld (op vrijdagavond) met een opgegeven levertijd van 10 tot 15 werkdagen. Kreeg maandag daarop een mail met de mededeling dat het langer ging duren en met de vraag of ik dit acceptabel vond. Ik heb de bestelling geannuleerd en een dag later stond het bedrag alweer op mijn bankrek. Diezelfde dag kreeg ik een bericht dat, nadat men wat druk uitgeoefend had, het produkt toch eerder leverbaar was. Geweldig, zo'n terugkoppeling.

Prima, product in goede orde ontvangen.

Product op tijd en in goede orde ontvangen.

Goede webshoo

Goede klantenservice

Goed geregeld.

Ik heb een set rizoma spiegels besteld. De verwachte levertijd die op de site stond, is netjes uitgekomen. En deze spiegels zijn met grote zorgvuldigheid gemaakt. Echt een mooi product. Dus zeer tevreden!

Correcte afhandeling en snelle verzending!

Snelle en correcte service!

Nette levering

Nette levering,goed verpakt en mooi op tijd.

Super tevreden

Ik heb onlangs 2 bestellingen gedaan en ik was daar heel tevreden over nu heb ik weer een bestelling geplaats super serviese top

Super service en super snelle levering

Je word goed op de hoogte gehouden en product is zoals omschreven en past perfect!

Makkelijk bestellen en goede informatie.

Na bestelling kregen we te horen dat de leverdatum vertraagd was. Konden geld retour krijgen of akkoord gaan met latere levertijd. Netjes op de hoogte gehouden en toch nog op tijd geleverd

Bekend artikel voor een faire prijs en snelle levering

Bagagerek C-bow van Hepco&Becker besteld. Correcte en snelle levering (conform afspraak) en goedkoper dan bij reguliere handel of motor- dan wel accessoire zaken

Snelle levering en alles paste perfect.

Zeer vlotte afhandeling en zeer mooi product

Alles is naar wens verlopen met een zeer goede communicatie waarvoor bedankt.

Kelvinweg 12

6101 WT Echt