Perfectie, alweer!

Perfecte service aan een heel goede prijs Elke keer opnieuw!

Te laat geleverd

Omdat mijn bestelling als brievenbus pakketje is verstuurd behoudt PostNL zich het recht dit pas te leveren binnen 5 werkdagen!!! ipv de afgesproken/beloofde volgende dag! Dus ipv zaterdag kreeg ik het pakket pas op dinsdag! Wat ik Sparks Online verwijt is dat ze dit weten en dus weten dat ze niet aan de beloofde levertijden voldoen! Het zijn tenminste de correcte remblokjes die verstuurd zijn, en de prijs is oke. Dus wanneer je alleen remblokjes moet hebben kies dan een webshop die niet via PostNL verstuurd!

Snel en correct,

Zeer goed.

Top product voor de beste prijs!

Beste prijs van NL, snelle levering. Niks op aan te merken.

Prima en snel geleverd

Helaas geen navraag gedaan of de banjobout kloppend zal zijn. Aangezien ik een enkele leiding naar de klauw heb, had ik een enkele banjobout moeten hebben bij de rempomp. Maar dit terzijde!

Topservice. Snel en correct geleverd!

De gevraagde materialen waren steeds snel en correct geleverd.

Zeer klantvriendelijk

Na mijn bestelling voor twee motorkoffers en een middenbok werd ik direct teruggebeld met de vraag of ik de bestelling wilde splitsen. De levertijd voor de middenbok was verlaat. En de koffers wilde ik vast al mee op vakantie! Zeer attent.

Super service met kwaliteit producten

Mijn ervaring met Sparks Trading gaat over meerdere bestellingen en ik ben uiterst tevreden met de support die deze mannen leveren. Mijn producten waren vanuit een Kit iets te lang geleverd, ik kon deze zonder problemen terugsturen en ze hebben deze kosteloos voor mij op maat gemaakt voor mijn motor. Hierna heb ik een extra bestelling geplaatst voor wat ontbrekende producten en kon ik alles in 1 bestelling weer terug krijgen. Ze denken goed met je mee en weten precies waar ze over praten.

Precies wat je verwacht. En beter!

Duidelijke site, ruime keus. Producten makkelijk te vinden. Remblokken besteld en deze zelfs eerder dan verwacht geleverd gekregen.

zeer snelle levering en product in prima staat.

Nieuwwindscherm ducati multistrada 1200s

Ik zocht een nieuw en betaalbaar windscherm voor mijn Ducati. Het scherm werd redelijk snel geleverd. Maar nog belangrijker, het is mij tijdens deze motorvakantie prima bevallen!

Snelle levering van het bestelde artikel.

Het bestelde artikel voldoet aan mijn verwachting en past precies.

Snelle levering met mooi product

Windscherm voor mijn triumph 800 xrx besteld. Product netjes verpakt en binnen 2 dagen in huis.

Bestelling snel binnen 1 artikel vergeten na een mailtje snel in orde gemaakt.

Zoals 't hoort

Op maat gemaakte remleiding besteld. Eigenlijk al de volgende dag in huis. Goed en netjes.

Top !

Top ! Alles naar wens !

Goede snelle levering

Duidelijke omschrijving, keurig netjes en op tijd geleverd.

Enige min puntje was de lange levertijd. Maar door een goede communicatie in het e-mail verkeer maakte dat veel goed Ik ben super blij met mijn nieuwe aanwinst... Een voorruit voor mijn Honda pc 800

Goede prijs, snelle levering, aanrader!

Brembo remblokken besteld op woensdagavond, vrijdag geleverd. Goede prijs en snel geleverd, dus. Aanrader!

Snelle levering en top service

Eerder geleverde accu liep te snel leeg. Probleemloos vervangen.

Sublieme service

Correcte prijzen, super snel verzonden en ontvangen. Hier bestel ik zeker nog onderdelen.

Nadat de bestelling verkeerd bleek terug gestuurd en dag later geld weer retour !

Zeer goede service

Na een klein foutje bij het inpakken contact gehad met Glenn, en er is direct na het contact een nieuw pakketje verzonden met de missende onderdelen. Dus geen lange wachttijden, maar zeer snelle service!!

Goede communicatie en afspraken worden nagekomen

Productalternatieven werden besproken.

Kelvinweg 12