Snelle en correcte afhandeling.

Alles vlot verlopen. Bij de aankoop van het product stond een levertermijn van 5-8 dagen hetgeen ook herhaald werd via mail. Na een 6-tal dagen een verzendbevestiging gekregen en op dag 7 alles netjes geleverd.

klantvriendelijk, vlot en tegen een goede prijs

Onderdeel voor mijn motor besteld. Omdat ik geen bevestiging kreeg, gemaild naar Sparks. Kreeg meteen antwoord dat de bestelling goed was gegaan. Twee dagen later was het onderdeel bezorgd. Ik ga hier zeker weer shoppen.

Kwaliteit en vlot geleverd.

Ik heb voor twee verschillende motorfietsen remleidingen besteld en alles past perfect. Het ging om motoren van rond de 40 jaar oud en de rubberen slangen waren oud genoeg om te vervangen. De RVS remleidingen zijn een enorme upgrade wat betreft remkracht en je hoeft veel minder hard te knijpen. De remmen voelen ook niet meer sponzig aan. Wat me ook opviel is dat het ontluchten vlotter gaat. Als ik de slangen heb gemonteerd dan vul ik het remsysteem via de ontluchtingsnippels op de remklauwen met een katheter spuit en een slangetje. Dit scheelt veel werk. Top product en een top bedrijf.

Helpt je snel opweg!

Normaal ben ik niet zo van reviews, maar deze bedrijf wil ik wel even in het zonnetje zetten. Had een specifieke onderdeel nodig voor het bevestigen van een topkoffer op mijn BMW. Deze onderdeel is niet een standaard assortiment en dus moeilijk vindbaar. Ronald en Karin van Sparks hebben het direct met de importeur besproken en ervoor gezorgd dat ik alsnog deze onderdeel los kon kopen. Echt een top service van deze mensen. Had eerder ook een topkoffer van Hepco en Becker bij ze gekocht. Ook met de prijs zijn ze gunstiger dan andere aanbieders. Al met al een top bedrijf. Worden denk ik gewoon mijn vaste webshop voor onderdelen en andere gadgets. Ga zo door mensen!

Prima geregeld en goed contact gehad

Had wat besteld wat niet op voorraad was maar na contact gehad te hebben had ik het product na 2 dagen in huis.

Vlotte persoonlijke service

Het aftermarket windscherm paste toch niet op mijn motor, ondanks dat dat wel zo op de website stond. In overleg netjes retour gestuurd

Topbedrijf

Reageren uitermate goed, snel en correct. Denken mee en zijn klantgericht. Zijn bereidwillig door een door mij foutief bestelde artikel om te boeken en te herzien.

Goede service en snelle levering

Rizoma Spy-R spiegels aangeschaft, waren meteen beschikbaar en werden zeer snel en goed verpakt geleverd. Kwaliteit zeer goed en eenvoudig te monteren. Spiegels zeer stijf wat resulteert in een trillingvrije spiegeling! Ontzettend tevreden over de spiegels!

snelle levering en geleverd wat ik bestelt heb

snelle levering en geleverd wat ik bestelt heb

Prima service!

Voorafgaand de bestelling van de stalen remleidingen was er goed overleg. Ronald is zeer behulpzaam en beantwoord vragen op een correcte manier. Ze hebben zelfs nog 2 klemmetjes kostenloos nagestuurd. Aandachtspuntje: de omschrijving voor montage mag iets beter omschreven worden. Dit vergt daarom enige creativiteit bij montage.

Vriendelijke en snel service.

Ik word goed geholpen, weet wat ze over hebben ! Snel levering . Zeker aanraden.

Helemaal goed

Heb materiaal met lange levertijd besteld en ben keurig op de hoogte gehouden Keurig geleverd !

Correct en snel

Snelle service, goed verzonden

Product zoals ik hem had besteld, netjes ontvangen en snel in huis.

Accu snel geleverd.

Is prima gegaan. Niets op aan te merken. Bedankt.

Levering

Levering was vertraagd ivm productie problemen. Netjes op de hoogte gehouden…

Snel, gemakkelijk en prima communicatie

Ik moest last minute nog wat spullen hebben voor mijn motor. Een remschijf die schijnbaar lastig te krijgen was. Binnen 48 uur alle spullen binnen en nog ruim op tijd om te kunnen monteren voor de vakantie. Top geregeld.

geen verrassingen, werd de volgende dag al geleverd.

Bij vragen of opmerkingen nemen ze echt contact op. Serieus. Ik vind het een aanrader.

Makkelijk besteld en supersnel geleverd!

Duidelijke website. Dus eenvoudige bestelling en zeer snel in huis. De HEL remleidingen zijn gemakkelijk te monteren. Maar zorg er wel voor dat de banjobouten strak aangedraaid zijn! Ik had diverse lekkages...!

Super communicatie en service!

Voor een niet leverbaar product een duurder alternatief gekregen tegen dezelfde prijs. Door Sparks telefonisch aangekaart en opgelost.

Ontluchtingsnippel dopjes passen prefect, omschrijving klopt, snel geleverd

Snel precies geleverd wat ik besteld had.

Klantenservice

Fijn dat er ook nog webshops zijn die je normaal te woord staan en antwoord geven op je vragen. Ookal bestel je zelf niet de juiste artikelen ;-)

Doen wat ze beloven

Ik werd netjes op de hoogte gehouden van een latere levering. Ik kon ook kiezen voor geld terug.

Snelle service voor remleidingen op maat

Op maat gemaakte remleiding besteld via de online configurator, binnen 1 werkdag geleverd in België. Top service!

Kelvinweg 12

6101 WT Echt