Goede klantservice en snelle levering

perfect

kettingset gekocht goedkoop, makkelijke montage nu nog hopelijk respectabele levensduur

1 foutje maar toch goed opgepakt!

Helaas was mijn remleiding linksvoor even lang als rechtsvoor. Na een paar foto's te hebben gemaild en telefonisch contact is een dag later een nieuwe remleiding opgestuurd. Inclusief presentje om het goed te maken. Ze hebben het goed opgepakt en hun prijzen en snelheid is ook in orde.

Goede service.

Vetraagde levering door fabrikant werd direct gemeld met de mogelijkheid tot annuleren.

Dat is wat klantvriendelijkheid moet zijn.

Sparks Trading (in mijn geval: Karin) reageert op berichten zoals het hoort. Ik maakte mij zorgen over mijn bestelling omdat de behandeling bleef staan op 'verwerken'. Karin gaf daarop meteen de informatie die ik nodig had. Zending is vervolgens precies verlopen zoals in de bevestiging was opgegeven. Juiste kwaliteit en binnen de verwachte levertijd. Aanrader dus!

Zeer tevreden met de geleverde materialen

Complete rem en koppelingset besteld en de volgende dag al geleverd.Kwaliteit van de materialen is prima en voor een betaalbare prijs.

Gewoon goeie service

Toeleverancier deed er langer over dan belooft op site. Persoonlijk contact en daarna uiteindelijk zelfs een paar dagen eerder geleverd dan de beloofde nieuwe datum. Fijn en persoonlijk contact.

Snel en goed bezorgd

Goede prijzen

Snel de juiste onderdelen geleverd

Snelle levering Scherpe prijs

Topservice

Snelle levering zoals aangegeven, producten zoals verwacht.

uitstekend

Snelle levering, goede prijs/kwaliteit , zorgvuldig verpakt. zeker een aanrader

Heel erg goed!

Door mijn eigen fout, lukte het niet om te betalen. Even gebeld, een vriendelijke dame heeft geregeld dat ik het bedrag toch kon overmaken. Binnen 2 dagen remleidingen al thuis. Remleidingen gemonteerd passen super!! Ziet er weer keurig uit, en remt weer subliem!

Zeer netjes opgelost,absoluut een aanrader

Ik had een remleiding op maat besteld. Bij aankomst bleek dat de lengte verkeerd was, melding gemaakt, en werd meteen heel netjes opgelost. Zeer betrouwbaar en absoluut een aanrader. Tot de volgende keer Mvg j

Super snelle levering

Zeer tevreden over het product en snel en duidelijke levering. Thx Michael

Geleverd wat besteld is.

Netjes geleverd wat besteld is. Geleverd wat wordt gezegd.

Dikke prima

Nadat de verkeerde beschrijving van het product mee was gestuurd heb ik gebeld. Ik werd vriendelijk te woord gestaan door diegene. Nadat mijn order was gevonden en we de het artikel nummer hadden gecontroleerd bleek dat de verkeerde artikel omschrijving was meegestuurd. Gelijk via de mail een nieuwe ontvangen. Inmiddels is het gemonteerd en ben ik erg tevreden over het product en hoe er met mijn vraag werd om gegaan. Zal zeker nog keer bestellen.

goeie service

top zaak !!!

Prima hoor

klantgericht top!

Tijdens mijn bestelling een verkeerd product extra besteld en betaald. Na een telefoontje stond het teveel betaalde bedrag de volgende dag op mijn rekening. Dit bedrijf denkt met je mee en is een voorbeeld voor andere motorzaken wat mij betreft! Het bestelde product snel en in perfecte verpakking ontvangen.

Snelle levering en kwaliteit voor een mooie prijs

Top snelle service

Zelf met een foute levering vorige keer. Was het snel en juist opgelost

Snel besteld, voldoet aan verwachting

Duidelijke omschrijving op de website, makkelijk te bestellen en na een paar dagen in huis

Goed op weg

Vergeleken met andere motoronderdelensites doen jullie het goed.

Snelle levering top

Gewoon snelle levering en afhandeling. Topkwaliteit producten

Kelvinweg 12

6101 WT Echt