Uitstekende service

Remblokjes besteld, snel geleverd maar huidige bleken nog ruim voldoende voering te hebben. Retour gestuurd en bedrag weer terug op rekening. In verleden ook snel geholpen.

We hadden iets besteld kwam later pas binnen even een berichtje naar ons toe zeer tevreden

Snelle levering moet ze alleen nog monteren

Alles is perfect verlopen

Voor herhaling vatbaar

Goed product

Goed product. Gemakkelijk te monteren. Ook de uitleg op de site was duidelijk en zeker geen verrassing toen ik het pakketje thuis kreeg.

Goed !

Goed!

Snelle juiste levering

Perfecte betrouwbare leverancier toppie

snelle levering en product zoals verwacht

Snel geleverd, akku volgens omschrijving en goed verpakt

Keurig op tijd bezorgd.

Heb aftermarket windscherm Suzuki burgman 400 2000 besteld. Ik moest nogal veel aanpassingen maken voordat het paste. De pasvorm is nu na alle aanpassingen matig. Ik weet niet of ik dat anderen ook moet aanraden, mist je veel ervaring hebt met monteren van windscherm.

Prima product, snelle levering

Prima webshop

snel geleverd!

En geleverd wat is besteld

Duidelijke website, goede prijzen en snelle levering

Duidelijke website, goede prijzen en snelle levering

Prima service, communicatie top

Bij bestelling was levering in paar werkdagen toegezegd, geen mail gezien. Na kort bericht aan klantenservice prima, netjes en snel gereageerd. Levering prima voor elkaar en toch nog op tijd.

Service zoals het hoort.

Nadat ik een meet fout had gemaakt zijn we tot een prima oplossing gekomen. Gr Henk

Prima zaken doen

Concurrerend geprijsde producten, ondanks geen verzendkosten, TOP!

Snelle levering, scherpe prijs.

Snelle levering, scherpe prijs

Prettige ervaring!

Duidelijke site, scherpe prijs. Goede communicatie en levering. Top!

Prima geregeld

Prima geregeld

Goed en snel

Goede snelle levering en een hele concurrende prijs.

toppie

in een woord toppie

Prima, alles werd waar gemaakt.

Nieuw hoger scherm besteld, was er met 2 dagen. Netjes duidelijk

Besteld volgende dag thuis

Top product, snelle correcte levering, prijs.

Betreft Carbon Keramische remblokken van Brembo voor mijn TDM900. Top product tegen de scherpste prijs en ook nog eens gratis verzending. (Brievenbus post in stevige verpakking inclusief tracering) Deze blokken remmen geweldig, zijn stil en vriendelijker voor de schijven, dit in tegenstelling tot eerder gebruikte gesinterde blokken. Ik wil ze nu ook voor mijn achter remklauw. Zeer aan te raden!

correct met uitleg,en snelle bezorging

Ben tevreden met de geleverde producten

Kelvinweg 12

6101 WT Echt