Snel, goede spullen voor een redelijke prijs.

Ik had een koppelingsleiding besteld voor mijn motor. Mooie kwaliteit en binnen 2 dagen in de bus.

Goede en snelle levering

Prima feedback

Goed, zoals het hoort, en snel

Vlot de bestelde spullen ontvangen, netjes op de hoogte gehouden, goed verpakt, prima prijzen. Niets op aan te merken.

Snelle levering van het gekozen product.

Snelle levering goede prijs kwaliteit

Producten tweede keuze is zeker aan te raden

Redelijk van prijs en goed verpakt.

Redelijk geprijsd en daar het niet op voorraad was, duurde het wat langer dan gebruikelijk was voor het geleverd werd. In stevige doos verstuurd dus onbeschadigd aangekomen.

Snelle en complete levering

Product als omschreven en geleverd volgens afspraak.

Alles top

Mooi snel gegaan top dank jullie wel.

Hugger Honda cb600f Hornet 2008

Goede communicatie, goede prijs. Goede pasvorm en montage matriaal .

Super en correct voor elkaar

Aanrader

Goed persoonlijk geholpen en levering exact volgens aangegeven bezorgdatum

Prettig contact en de levering was volgens afspraak 3 weken!

Snelle en goede afhandeling van de order met zeer vriendelijke communicatie.

Windscherm voor de motor besteld. Bleek te laag dus retour gezonden in overleg met vriendelijke dame. Prima customer service!

Gewoon goed

Niets aan toe te voegen

Super service!

2 producten besteld, waarvan 1 op nalevering. 1e product ontvangen binnen 2 dagen. Op pakbon stond hoeveel dagen later het 2e product zou komen. En dit kwam ook in aangegeven tijd! Kijk, zo hoort het! Duidelijk en simpel! Ik ben zeer tevreden met de service en producten van Sparks. Top!

Goede prijzen, vriendelijke mensen.

Helaas is de levertijd aan de lange kant.

Prima product, prima service

Prima remleidigen en ondanks dat er 1 verkeerde was geleverd, is dat prima opgelost met een vervangende leiding die wel paste.

Doen wat hoort

Foto’s gestuurd van de beschadigingen, wordt zonder morren terug een nieuw artikel besteld. Hopelijk is dit dan ook onbeschadigd.

Mooi product vlot geleverd

Correcte afhandeling van de bestelling.

perfect

Goeie spullen, prima levering.

Goed product en goed verpakt

Goed geholpen, en snel geleverd

Goeie zaak

Goed zaak doet wat het belooft

Remblokken

Zoals het hoort. Bestellen en de volgende dag thuis.

Snelle levering, moest wel retour, maar eind goed al goed

Ik bestelde een setje remblokken voor de voorzijde, althans dat dacht ik en ontving een setje voor de achterzijde. Wat bleek, ik had via mijn mobiele telefoon besteld en naar het bijgaande plaatje gekeken. Dat liet remblokken van het model voorzijde zien. Eronder stond nog een mini afbeelding in het grijs en dat was de uitvoering voor de achterzijde. Dat had ik dus niet gezien op mijn iPhone SE (ook niet al te groot). Ik ging gewoon op het bijgaande plaatje af. Advies aan Sparks Trading, vervang dat plaatje even voor het juiste model. Overigens terugsturen was geen probleem. Wel waren de verzendkosten voor mijn rekening.

Kelvinweg 12

6101 WT Echt