Goede service en snelle levering.. kwaliteit hel remslangen

zondags besteld.. dinsdag in huis.. dinsdag nog 1 besteld voor de voor remklauw.. vrijdag in huis.. perfect op maat.. mooi vakwerk geleverd..

Duidelijke site, goede produkt-aanduiding en schappelijke prijzen.

Snel gevonden wat ik zocht, duidelijk bestel & betalingstraject. Na betaling correcte en vlotte levering. Zeker voor herhaling vatbaar.

Topleverancier

Top leverancier. Levering was zeer snel en correct.

Precies zoals beloofd, zeer tevreden dus.

Hell remleiding op maat laten maken, zeer mooi afgewerkt en compleet geleverd.

Uitstekende webwinkel voor motorspullen

Dit is een uitstekende webwinkel voor oa Rizoma of andere merken voor de motor. Heb daar de kentekenplaathouder van Rizoma voor xdiavel S gekocht en alles piekfijn in orde en word goed op de hoogte gehouden van je bestelling. Een aanrader en zal zeker weer betellen volgende keer.

Makkelijke site, en supersnelle levering

Heel erg goede ervaring met deze shop

Maandag besteld dinsdag in huis

Snelle afhandeling en precies zoals besteld.

Uitstekende service en snelle levering

Nieuwe remblokken besteld en werden goed verpakt geleverd. Door mijn eigen stommiteit had ik 2 dezelfde remblokken besteld. Via de mail een wijziging doorgegeven en binnen 2 uur al een reactie terug en verwerkt. Top Service M.v.g. Chiel Nagtegaal

Supergoed

BMW K1300S ruitje besteld. Vrijdag besteld, zaterdag voor de middag al in huis. Gewoon een 10, kan er weinig anders van zeggen :-)

Ge-wel-dig!!!!!

Een artikel besteld wat in verband met de vakantie bij Sparks Online waarschijnlijk in mijn vakantie bezorgd zou worden. Daarover e-mail contact gehad en dat verliep werkelijk fantastisch! Snelle reactie en goede afspraken gemaakt. Een mail verzonden op zaterdag werd binnen een uur op die dag beantwoord. Heb zelden zo’n service meegemaakt...... artikel is inmiddels geleverd en is fantastisch voor een prima prijs! Als ik weer motor artikelen nodig heb bestel ik dit weer bij Sparks! Top bedrijf!!!!!

Supersnel en foutloos

De omschrijving van het artikel is ruim voldoende om te kunnen bepalen of het het juiste/gewenste is. Het artikel wordt supersnel en compleet, goed ingepakt verzonden.

super service en levering

Vooraf een vraag gesteld en direct antwoord vervolgens besteld en volgende dag gratis thuis bezorgd.

dàt is wat het moet zijn!!!

besteld; binnen 3 dagen geleverd! wat wil je meer?? ;-)

Super service, een aanrader!

Een duidelijke beschrijving van de artikels op de site. De medewerker die ik telefonisch heb gesproken heeft mij vriendelijk geholpen. Het pakket werd netjes en bijzonder snel geleverd in België.

Remleiding voor de achterkant

Prima service/nazorg Er was een klein foutje gemaakt met de bestelling. Één mailtje was voldoende om dit recht te zetten.

Snel en goed geleverd

Duidelijke site en snelle levering. Goede omschrijving van het product. Het product (ruit voor een Honda Deauville) past perfect.

Vandaag kwam mijn windscherm binnen voor mijn Hondascooter. Ziet er goed uit, zat goed verpakt. De montage eenvoudig. Kortom tevreden voor een nette prijs

Gemakkelijk, snel en goed

Juiste producten snel in huis. Zelfs de op maat gemaakte remleidingen.

Snelle en juiste levering.

De gekochte bouchies past niet goed. Voor de zekerheid toch ff contact gezocht. Ik kreeg een snel en overtuigend antwoord dat het toch echt de juiste waren. Ik toe geven ja het waren de juiste. Na voorzicht toch aandraaien paste het perfect. Bouchies doen het goed. Ik ben er blij mee.

Snelle levering van op maat gemaakte Hel remleidingen voor mijn FZ1, ondanks dat ik het op de eerste werkdag na de zomervakantie bestelde gewoon in 2 dagen in huis! ook de helpdesk nog even gebeld, daar ben ik super netjes en vriendelijk te woord gestaan voor de aanvullende vraag die ik had, en gaven ze aan dat het ivm de afgelopen zomer vakantie een dagje langer kon duren, gewoon netjes gecommuniceerd. Wat mij betreft hier bestellen en niet via een ander die achteraf gezien de Hel remleidingen gewoon bij Sparks laat maken.

Nette service, mooi product voor een nette prijs

De verkoper heeft me telefonisch keurig geholpen bij mijn bestelling! Uiteindelijk een set remleidingen van Hel voor en achterzijde op maat incl. remolie besteld. En ondanks de drukte i.v.m. vakantieperiode binnen 2 dagen geleverd, Pakketje was keurig verpakt! Top!

Snel geleverd wel even zoeken naar de juiste bougie

Zoekfuctie op de site werkt niet makkelijk/ snel blijft af en toe hangen. Eenmaal de juiste gevonden dan is de rest kinderspel.

Geen klachten

Goede prijs en snelle levering

Zeer prettig

Super met persoonlijk contact

Gewoon zoals het hoort een webshop met een echt persoon achter de site. Vlotte afhandeling, super service vlotte levering. Kunnen velen een voorbeeld aan nemen

Kelvinweg 12

6101 WT Echt