Alle opties via de website aan te klikken, snelle levering, betaalbaar

Super tevreden van wat ik heb gekregen !!!

Ik had 2 lijdt gen nodig van 85cm met banjos onder een hoek .... Eindresultaat was super.. Wat er misschien kan verbeterd worden is visueel zijn hoe je jou leiding opbouwt ..... Mvg joel

Supersnelle levering

Supersnelle levering, goede prijs en past perfect. Een aanrader!

Snelle levering mooi product voor weinig geld

Had een op maat gemaakte remslang besteld met aan beide uiteinden een banjo. Deze zijn van RVS. Had er RVS banjo bouten bij besteld. Mooi compleet geleverd met koper ringen. Voor 45€ gratis bezorgd. Zeker aanrader. Met vriendelijke groet, I.Togtema

accuraat

Produkt netjes ontvangen. Over de vertraging ivm vakantie is met mij contact opgenomen en overeenstemming bereikt. Het windscherm was mooi en in goede orde. We hebben echter wat moeten improviseren omdat van de vier gaatjes er eentje niet 100% op de goede plek zat. Uiteindelijk zonder veilen of boren in samenwerking kunnen bevestigen. Hopelijk veroorzaakt de spanning geen barst.

Remleiding op maat besteld en binnen 2 dagen geleverd, top

Vriendelijk

communiceren goed Zijn vriendelijk en werken correct. Top, Doe zo verder.

Snelle levering en communicatie

Ik had dringend remblokken nodig voor trackday. No worry op zaterdag bestelling verzonden, en dinsdag stond koerier voor mijn deur (België) super service!

fijne klantenservice en snelle levering

Remblokken en bougies voor Bmw motorfiets gekocht. Vlot geleverd en netjes verpakt. Kwaliteit prima (Brembo en NGK).

Lang moeten wachten maar service prima

Na mailcontact goed en duidelijk geholpen over duur van bestelling

Gewoon goed en snel geleverd

Binnen een dag geleverd klant tevreden op weg.

Prachtig materiaal

Prima service volgens afspraak. Een aanrader

In een zin,, toppie karin

Zeer tevreden met de bestelling , ik was op vakantie had gevraagd om op de dag van thuiskomst te versturen , en had me bestelling de volgende dag al in huis Zeer tevreden dus...

Zeer correct en snel!

Goede communicatie en prima product.

Makkelijke site en goed geleverd

Snel en goed

Prima levering

Vriendelijke en vlotte service

Product besteld dat in back order was en kreeg goede informatie over wanneer het product geleverd zou worden.

Geen klachten snel geleverd

Goed verpakt en snel geleverd. Prima bedrijf dus.

prima service.

zeer goed.

gewoon goed en snel

Snelle levering!

Perfecte service

Alles snel in huis

Snel geregeld

Tja wat moet ik hier op antwoorden. Spullen snel geregeld, Elke site verwacht een antwoord. Tenenkromend al die mailtje, nieuwsbrieven. Je kan er een dagtaak van maken. Zorg dat alles in orde is en dat eenvoudig contact kan opnemen als er wat aan de hand is.

Mijn eerste bestelling. Snel geleverd

Was opzoek naar een nieuwe accu voor mijn motorscooter. Binnen 2 dagen kon ik weer touren. Super Bedankt

Kelvinweg 12

6101 WT Echt