Mijn eerste bestelling. Snel geleverd

Was opzoek naar een nieuwe accu voor mijn motorscooter. Binnen 2 dagen kon ik weer touren. Super Bedankt

Naast de snelle levering zijn de alle aangeboden artikelen duidelijk en makkelijk te vinden op de website.

snel en goed

snel en goed prettig email contact

Snelle levering, goede service en kwaliteit.

Met vragen kan je direct terecht, en je wordt goed geholpen. Zeer tevreden.

Snelle verzending, goed product

Brembo remblokken besteld. Product kwam goed verpakt en vlot via de post. Geen verbeteringen nodig. Geen ervaring met service m.b.t. retouren.

Alles naar wens

Alles perfect

Snel en goede prijs

Bestelde remleiding ziet er top uit.

De beloftes over het artikel en de afspraken over de levering zijn zoals beloofd. Uitermate tevreden over de werkwijze en het product.

Uitstekende afhandeling

Ben zeer tevreden over het afhandelen van mijn bestelling.

Helemaal goed, mooi product en snel geleverd

Het product past precies op mijn motor. De beschrijving klopt helemaal op de site. De levering was snel, binnen twee dagen zat hij op de motor

Snelle service, vriendelijke website

Makkelijk zieken op de website, snel geleverd. Goede communicatie met verkoper.

helemaal top!

Ik heb hier een rizoma stuur voor mijn sv650 gekocht. Levering was snel en gratis en de prijs was het goedkoopst wat ik op internet kon vinden.

Geweldig spul en precies zoals gevraagd

Gewoon goed zoals gewenst

echt een aanrader !

qualiteits materiaal, snel antwoord op email, zeer snelle levering en vooral : goede prijs !

na tel kontakt! met ronald order goed ontvangen

super tevreden! en bestelling naar wens!

Met 1 woord super

Remleidingset voor mijn R1100s met ABS aangeschaft. Online bestelling gemakkelijk te doorlopen. Onderdelen snel ontvangen, en op zondag lekker aan de gang om te monteren. Kwam er toen achter dat set niet zou passen. Mail verstuurd met het probleem, en mail werd op zondag nog beantwoord. Probleem werd opgepakt en opgelost. Blijkt er voor dit model geen 2 uitvoeringen te zijn, maar 3. De snelheid en de manier waarop het probleem opgelost is SUPER. Jullie verdienen een grote pluim. TOP.

Snel en betrouwbaar

Makkelijk te bestellen met een snelle levering waarvan je via updates goed op de hoogte wordt gehouden

Topservice!

Toegankelijke website, makkelijk te bestellen en een snelle levering. Product is van zeer goede kwaliteit.

Top bedrijf

Top bedrijf, goede service, hele goede producten maar ook duur.

Zeer goed!

Duidelijke website, goede prijs en snelle levering!

Snel en perfect zoals verwacht!

Zeer gemakkelijk een remleiding volledig op maat besteld. Dag erna degelijk verpakt met montage instructies de bestelling ontvangen.

Erg vriendelijke en persoonlijke benadering!

Op 2 mei 2020 een kentekenhouder besteld, maar vanwege de Corona crisis een veel langere leveringstijd dan normaal. Ik werd elke keer wanneer de leveringstijd weer opschoof netjes via de email op de hoogte gehouden van de nieuwe te verwachten leveringsdatum. Natuurlijk niet leuk dat het uiteindelijk 2 1/2 maand wachten werd, maar daar kon Sparks Trading ook niks aan doen. In ieder geval een fijne en verfrissende ervaring dat een klantenservice uit zichzelf de klant op de hoogte houdt van de bestelling. Enige puntje wat ik mee zou willen geven: de beschikbaarheid van mijn bestelde artikel op de website heeft al die maanden op 5-8 werkdagen gestaan, terwijl duidelijk was dat dit natuurlijk veel langer zou duren. Zou netjes zijn als dit aangepast wordt om tegenover de klant duidelijk te zijn dat levering wat langer gaat duren. Zeker zeer tevreden met het product en het vriendelijke contact. Zeker aanbeveling van mij.

Keurige levering!

Houden je goed op hoogte omtrent levering.

Snel geleverd en goede uitleg tijdens telefoongesprek.

Vriendelijk en goede service.

Kan niks anders zeggen dan uitstekend.

Uitstekend.

Kelvinweg 12