Zeer goede ervaring

Ik had windscherm besteld voor mijn mp3 binnen dag had ik het windscherm thuis

Beste service en advies dat ik ooit heb gehad.

Voorgaande aan de verkoop echt heel goed geholpen. Wel 20 e-mails over en weer, met duidelijke uitleg, en geen enkele keer een kortaf antwoord (wat wel vaak voor komt bij klantenservice in deze industrie). Vervolgens een remleiding op maat, die de zelfde dag als het plaatsen van de bestelling verstuurd werd. Echt ontzettend goed, voorbeeld voor vele andere :).

Supersnelle service met een prima product

Voor een betere zitpositie wilde mijn vrouw een hoger stuur op haar Honda CB500 twin. Dat betekende dat alle kabels en de remleiding langer moesten. Voor de remleiding kwam ik bij Sparks terecht. Ik kreeg online duidelijke tips voor het bepalen van de nieuwe lengte. Ik had met twee dagen een perfect passende remleiding in huis. Geweldige service!

snelle bezorging, keurig verpakt, juiste product.

Super service

scherp geprijsd en toch kwaliteit zoals beloofd. Levering naar België duurde een paar dagen.

snelle levering,op voorraad=op voorraad

veel produkten,snelle afhandeling

Geweldig, snelle service en uitstekende kwaliteit.

De bestelling was binnen 2 dagen in huis, en het product past uitstekend zonder enige aanpassing. Het ging hier om een set staalomvlochten remslangen voor BMW r1100rt 1997, geheel kompleet set van 4 stuks incl al het bevestigings materiaal. Kortom geweldig.

Prima aankoop!

Ik plaatste een bestelling voor een windscherm, kreeg kort daarna een mailtje dat het item wat vertraagd wat. Uiteindelijk was hij toch binnen enkele dagen binnen! Prima communicatie, het product was uitstekend verpakt en bovenal een top product voor een goed prijs!

Ik selecteerde m’n type motor en de keuze van aansluiting. That’s it. Helemaal top geregeld

Altijd goede zaken gedaan

Levert op tijd mits niet op voorraad. Meestal de volgende dag in huis. En telefonisch wordt je vriendelijk en kundig te woord gestaan. Superbedrijf.

Heel snel het product geleverd TOP

Tevreden

Goed overleg, goed product

Ik had een windscherm nodig. Via een andere webshop had ik eerder al een scherm besteld die niet bleek te passen. Vandaar dit keer vooraf eerst overlegd. Ik werd snel en vakkundig te woord gestaan en besloot dan ook om direct daarna te bestellen. De bestelling had ik snel binnen en het belangrijkste: het scherm paste perfect!

Remleiding op maat besteld en een dag later in huis.

Snel en gekregen wat ik gevraagd heb.

Snel en gekregen wat ik gevraagd heb

Duidelijke site,goeie prijs

Snelle levering Goeie prijs

prima geholpen

Prima en duidelijk informatie

Snel geleverd en goede pasvorm

goed product

duidelijke website .

Product : remblokken BMW waren goed en makkelijk te vinden. Keurig bericht via mail over levering .Klopte allemaal keurig verpakt. Heb nu de achter blokken gedaan , ga binnenkort ook de voor blokken bestellen.

Rem blokken besteld kwaliteit super en goedkoop.

Website ziet er ook goed uit.

Gewoon top

Duidelijk en simpel en alles op tijd binnen

helaas was het product wat ik besteld had niet op voorraad. gelijk mail erover gekregen en prima opgelost

goed en snel geleverd

goede en betrouwbare leidingen