Goede en snelle service aan huis geleverd en telefonisch zeer behulpzaam bedankt

vlotte levering , en product is wat het moet zijn.

Positief!!

Snelle, juiste levering

Verrast door snelheid en prijs-kwaliteit verhouding van de spullen. Jammer dat ik niet ook de juiste remschijven in één koop kon bestellen. Misschien wel voor mn andere motor :-)

Snel en goed

Snel gekeverd, correcte prijs

Bestellen,betalen en de volgende dag geleverd.

goed product , snel geleverd

goed product , snel geleverd

Super service.

Werdt voor de levering nog gebeld omdat men twijfelde of ik de juiste rem schijven voor mijn motorfiets wel had besteld. Top, beter dan achteraf terug te moeten sturen. Hier wordt dus nog met de klant mee gedacht.

Ik had een windscherm besteld voor mijn snorscooter kymco 2 tak uit 2005 maar haast nergens te verkrijgen maar bij jullie gelukkig wel ben er heel blij mee en die past perfect

Snelle levering Remleiding

Goed passende remleiding. Levering voorzien van technische toelichting.

Super service

Door corana iets vertraagd na een telefoontje goed geregeld

Top service!

Ik had een kuipruit besteld, echter deze bleek toch niet op voorraad te zijn en had een levertijd van 2 weken. Ik werd gebeld door SparksOnline met deze mededeling. Ik had de kuipruit binnen een week nodig. Voorgesteld werd om een andere (duurdere) kuipruit op te sturen, de resterende kosten waren voor SparksOnline. Zoals gezegd Topservice!

Snel binnen

Dat snel zijn

Goed telefonisch geholpen

Zeer tevreden zeer correct en behulpzaam

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelle brievenbus levering

lange levertijd

wel goede communicatie per email

Duidelijk, makkelijk en snelle levering.

Was in eerste instantie sceptisch over de bestelling van een achterrem leiding voor een motor van 35 jaar oud. Dit was onterecht. Paste perfect. Hierdoor ben ik zeer tevreden over de correcte service.

Keurig op tijd geleverd de volgende dag!

Dat kon nog net voor de vakantie!

Topbedrijven. Service en klantvriendelijkheid 100%.

Medewerker van het bedrijf denkt mee om probleem gereedschap motor op te lossen. Droegen vervolgens zelf de oplossing aan en regelden dit meteen voor mij. Klasse!

Netjes, goed en service.

Setje remkabels besteld. Ontzettend snel geleverd (ondanks voor vele bedrijven levertijd problemen). Top service door de navraag of het inderdaad het juiste maatwerk was. En het is netjes compleet geleverd. Echt een aanbeveling. (alleen jammer dat de actie van gratis vloeistof niet standaard is, die had ik geselecteerd, maar omdat ik echt even goed moest kijken welke set nodig was, 'verdween' de actie en kreeg ik alleen kabels. Eigen schuld, maar net jammer)

Verkeerde levering

Remblokken bestelt specifiek voor een honda nc 700 x en ze passen niet.

super niks op aan te merken

alles was zoals te verwachten alles was netjes conform wat ik besteld had en netjes binnen genoemde verzend datum binnen

Een aanrader en betrouwbaar

Kuipruit besteld waar wat vertraging op zat, toen hij bij Sparks trading binnen was hij een dag later bij mij thuis en netjes met track en tracé en gemeld door emailtjes

Goede kwaliteit en snel geleverd

Voldoet aan mijn verwachting.

Kelvinweg 12

6101 WT Echt