Door interne fout 14 dagen wachten op artikel dat voorradig was.

Door een fout intern waren mijn bestelde goederen naar iemand anders gestuurd. Een lichtpuntje is wel dat je Sparks trading makkelijk kan bereiken, en zo snel wist wat er scheelde. Ik heb gewoon pech gehad, anders zou ik een andere score hebben gegeven. Maar de medewerkers moeten hun aandacht erbij houden.

vriendelijke en snelle reactie

stalen remleiding besteld. zien er erg goed uit. Vriendelijk geholpen en bestelling was snel klaar. Alleen levering duurde langer ivm extra drukte corona in combinatie met extra vrijedag. zal zeker nog een keer bestellen

Brembo remblokken gekocht voor een prima scherpe prijs,keurig verpakt.

Alles prima,de verzending duurde wat langer dan gebruikelijk,lag aan post nl die i.v.m. de corona toestand uitzonderlijk druk zijn.

Levering heeft langer dan 2 dagen geduurd

Het pakje werd in de brievenbus gestoken, terwijl er een handtekening verplicht was.

Goede snelle en duidelijke service

Mijn bestelling is zoals op de website werd vermeld ook tijdig bezorgd. Aan de telefoon zijn ze vriendelijk en duidelijk over hun product en de bestelling.

Voor 15u besteld de volgende dag binnen!

Ik had voor 15 uur besteld en heb ondanks de corona maatregelen mijn bestelling de volgende dag ontvangen, omdat het een brievenbuspakketje was hoefde ik er ook niet voor thuis te blijven, ga hier zeker vaker bestellen!

Goede kwaliteit en prijs, snelle verzending.

In de ochtend besteld en volgende middag in de brievenbus. Hele goede kwaliteit en goede prijs. Identiek aan de originele rubberen leiding van mijn Transalp.

Snelle vlotte levering

Prima service Top !!!

Prima snelle en goede service

Heb stalen remleidingen besteld. Volgende dag binnen. Goede kwaliteit. 1 minpunt was alleen dat ik van een zogenoemd o-systeem naar een full systeem ben gegaan en dat de leiding naar de verre remklauw het net redt en helaas niet in de originele klemmen gezet kan worden daardoor. Voor de rest zeer tevreden en zou het iedereen aanraden

Super service, zeer goed product en snelle verzending.

Prettig contact, de leidingen worden vakkundig precies op maat gemaakt en vervolgens in korte tijd verzonden.

Hel remleidingen besteld voor mijn R1. Top kwaliteit en super snel geleverd!

Super goed geholpen bij mijn bestelling!!

Na mijn bestelling te hebben geplaatst heb ik een mail terug gekregen om te vragen of de bestelling klopte aangezien ik 1 setje remblokken had besteld voor mijn voorzijde ipv 2, hierna nog 1 erbij besteld en alles in 1 keer geleverd gekregen!!!

Super kwaliteit... Heel mooi afgewerkte remslang van hel performance... Super blij ermee. Echt een aanrader Mvg brian

Snelle levering en goede prijzen

Heb er brembo remblokken besteld voor een bmw gs 1200 adventure 2014 en paste in de brievenbus dus hoefde er niet voor thuis te blijven. De remblokken zijn perfect en ga er in de toekomst ook mijn brembo remblokken bestellen voor mijn voor remschijven. Aanrader!!!

Geweldig service

Heb rizoma knipperlichten voor om het stuur hier besteld. Goed telefonisch bereikbaar en er wordt alle tijd genomen voor deskundige advies en hulp. Daarbij hebben ze mij uitstekend geholpen met na sturen van onderdelen. Zonder er om gevraagd te hebben, hebben ze de verzendkosten vergoed. Wanneer ik weer iets nodig heb voor mijn motor kom ik zeker terug. Bedankt

Prima site en op tijd geleverd

Spullen besteld en een art was niet op voorraad.Toen gelijk mailtje gehad met als voorstel een gelijkwaardig art te leveren.wat ik prima vond! Volgende dag in huis

Meedenken aan een oplossing

Ik had standaard knipperlichten van Rizoma besteld, echter waren deze niet leverbaar vanwege COVID-19. Per mail hebben we een gepaste oplossing gevonden en had ik de alternatieve knipperlichten snel in huis.

Fantastische ervaring

De bestelling ging vlot en nog geen 24u later was het al geleverd. Super!!!

Meer dan tevreden

Ondanks de Corona ,vlug. Geleverd Super snel antwoord op mijn mails Windscherm 100 procent in orde Hartelijk dank Pieter

De remblokken voor mijn Ducati had ik zo gevonden op de site en levering volgde 1 dag later. Prima dus.

Bestelling netjes behandeld en correct geleverd.

Duidelijke website met de juiste informatie. Bestellen gaat eenvoudig. Bestelling is conform toezegging geleverd.

ECHT EEN AANRADER

Zeer goede en snelle levering!!! Alles zorgvuldig en stevig verpakt.

top snelle levering

top zeer snelle levering klasse!!!

Snel geleverd en toen ik nog een vraag mailde kreeg ik meteen een antwoord.

Kelvinweg 12

6101 WT Echt