Goede service, Jusite product snel geleverd

Het vinden van mijn onderdelen ging snel en gemakkelijk op de website. Bestelling verliep ook voorspoedig en levering was ook binnen 2 dagen. Ik zou hier zeker in de toekomst vaker mijn onderdelen bestellen

De website is duidelijk en eenvoudig te gebruiken, de lever8ng super snel en ook de verpakking goed, de prijzen zijn scherp. Blij dat ik jullie gevonden heb, ik ben vanaf nu een vaste klant.

Super snelle levering !!

Super snelle levering , kwalitietsproduct Hel Remleidingsetje

Remschijven besteld brembo tot kwaliteit voor een beste prijs. En snel geleverd. Ik ben blij !!

Zeer professioneel bedrijf.

Alles correct en goed afgeleverd. Super kwaliteit voor een zeer goede prijs.

Goede kwaliteit, redelijke prijzen en zeer snelle levering.

Zeer goede kwaliteit, uitstekende maatvoering en pasvorm, erg redelijke prijzen en een zeer snelle levering. Bestelling bij Sparks zeker voor herhaling vatbaar.

Top service!

Per ongeluk een verkeerd model aangeklikt en daarna gebeld door Ronald. Met uitleg van hem en foto's van de motor is het allemaal heel goed geregeld. De volgende dag op de deurmat.

Snel geregeld

Remblokken besteld voor mijn BMW R 1200 RT LC. Voor en achter. Snelle en correcte levering. Netjes ingepakt. Duidelijke site met heldere info. Volgende keer weer hier bestellen :-)

Super snel en duidelijke Website

Remblokken besteld voor mijn Kawasaki zx12r 2001 op de tekening exact beschreven hoe de remblokken eruit zien Duidelijke informatie en snel verzonden Super!.

Prima passend produkt en snel geleverd.

Duidelijke website om te zien welke onderdelen besteld moeten worden. Stap voor stap door het bestelproces. Product is inderdaad binnen 24 uur geleverd, en past perfect.

snelle levering van het juiste product

Super snelle levering

Het product ziet er werkelijk zo uit als op de foto. En wat ook heel handig is zijn de verschillende bevestigingen.

Snelle en correcte service

Had een paar rizoma spiegels besteld maar daarbij zelf de fout gemaakt dat ik de verkeerde adapters had besteld. Na een telefoontje was het probleem snel opgelost. Nieuwe adapters werden meteen opgestuurd. De nieuwe adapters waren ook nog eens 5 eur duurder per stuk maar ook die kosten namen ze op zich. Uiterst tevreden met de snelheid van reageren en leveren, correctheid en coulance van het bedrijf

Snel en beloven wat ze zeggen.

Nadat ik mijn accu besteld had, zou dit ongeveer 2 weken kunnen duren. Ik had deze al binnen 3 dagen. Dus top geregeld en kon weer snel op de motor genieten van het mooie weer.

Goede snelle service

Had per ongeluk dubbel besteld, kreeg hierover een mail zodat ik dat kon corrigeren. Dit is netjes verwerkt.

Perfecte pasvorm

Goede remslangen met perfecte pasvorm.

Goede en duidelijk

Was mijn eerste keer via de site maar werkt goed en duidelijk en heel snel geleverd

Super goede ervaring

Hele goede eerste ervaring gehad. Het zou iets langer gaan duren voordat mijn product binnen zou komen, hierover kreeg ik direct een mail. Verder moet ik wel zeggen dat de 3e partij dit mijn product geleverd heeft nog veel heeft. Hier kan Sparks niets aan doen uiteraard dus verwijd dit uiteraard ook niet!

Een kind kan de was doen. Via de website remblokken besteld welke professioneel verpakt waren. Bestelgegevens direct ontvangen en snel geleverd. Zeker een aanrader die mij nu als vaste klant heeft!

Geweldig!!!

Snelle service. Besteld, en de dag erop geleverd... echt super

prima service en product

Makkelijke website, en no nonsense bestelmogelijkheid

chapeau

ik heb gelukkig goede remblokken geleverd gekregen om op tijd stil te kunnen staan bij de supersnelle levering! ;-)

Goede en nette service

Vanwege de corona, was mijn gewenste artikel niet leverbaar. Maar door wat overleg, toch mooie led knipperlichten op de motor.

Snelle en nette verzending

Remblokken werden snel en in goede verpakking verzonden. En ze voldoen prima.

Kelvinweg 12

6101 WT Echt