Super product

Snelle levering en product perfect

Correct

Snel gleverd, triple A kwaliteits producten.

zeer goed

Snelle reactie op mijn vraag per mail. product de volgende dag in huis.

snelle levering en perfecte.afwerking precies op maat

Super!!!

Heel duidelijke website. Makkelijk besteld en betaald. Zeer snel geleverd. Past perfect. Zeker en vast aanrader!!

Prijstechnisch correct. Duidelijk en snelle levering. Zo ervaar ik het liefst en zulke bedrijven verdienen mijn fun factor.

Had een klein krasje op mijn nieuw bestelde plexiglasruit. Deze is per direct gewisseld en binnen no time had ik een nieuwe. Echt top en zeer vriendelijk afgehandeld. Laurens

Snelle aflevering en goed ingepakt

Prima geholpen

Snelle levering tegen een scherpe prijs. Ook het telefonisch contact heb ik als positief ervaren. Behulpzaam en er wordt meegedacht.

Super snelle en nette service!

Netjes en snel contact via de mail! Daarna gemakkelijk te bestellen, snel in huis! Netjes verpakt!

Goede service en fijne webshop

Ruim aanbod van producten overzichtelijk gesorteerd en gemakkelijk te vinden. Snelle en correcte levering goed en degelijk verpakt. Aanrader! Ga zeker een nieuwe bestelling plaatsen.

Duidelijke site, makkelijk bestellen, snelle levereing.

Houden of weggooien? Houden!

Dit bedrijf zegt wat ze doet en doet wat ze zegt. Mijn bestelling paste door de brievenbus en was zo'n beetje bezorgd voordat ik het oude onderdeel gedemonteerd had. Dikke prima!

alles correct en naar verwachting verlopen

Een ervaring zoals het hoort. Bestellen, betalen en snelle levering.

Supertevredem

Remkabel besteld, snelle levering en netjes verpakt. Bevestigingsmateriaal van goede kwaliteiten

Snel en transparant

Prima adres voor een snelle levering van motoronderdelen

Gemak

Remkabels besteld en zeer makkelijk geregeld met de online tool. Snelle verzending.

Makkelijk besteld en goed geleverd

Mooi overzichtelijke webshop. Verpakking was zeer netjes gezien het product. Geen overbodige verpakkingsmateriaal.

Snel besteld en snel geleverd, helemaal top!!

Besteld en via track and trace precies weten wanneer het binnenkomt, prima toch!!

Snelle levering!

Keurig snel geleverd, levertijd en as 8-10 werkdagen. En dat klopte als een bus. Netjes verpakt gewoon zoals het hoort

Goede prijs, snelle levering.

Goede prijs, snelle levering.

Goede prijs

H&B onderdelen besteld. Niet zoals met veel producten de volgende dag in huis, maar door de scherpe prijs vind ik week wachten niet erg. Netjes antwoord gekregen op de vraag wanneer mijn bestelling verzonden zou worden.

Vandaag besteld is morgen is huis, super Service!!!

Rvs remleiding voor een Honda NTV650 uit 1993 was geen enkel probleem geen voorbeeld van een oude remleiding, maar meteen goed volgens de Honda specificatie. Mooi afgewerkt + 1ltr dot 4 rem olie en dat voor een mooi prijs en volgende dag al in huis echt Super. Echt een aanrader!!!

Primaervaring

Brembo remblokken voor mijn BMW voor een scherpe prijs incl verzending

Top bedrijf

Ze hebben mij super goed geholpen. Zelf bestelde ik een product met daarop de verkeerde schroefdraad. Zonder probleem hebben ze mij een verloop gestuurd waardoor ik het product toch kan gebruiken super blij mee. Bedankt

Kelvinweg 12

6101 WT Echt