Al zeer goed maar kan nog iets beter

De site is goed gemaakt, zo is ook de shop. Graag bij bestelling vermelden dat jullie gesloten zijn en de datum van heropeningen geven.Marc

AANRADER!

supersnelle en correcte levering, topmateriaal!

Snel en accuraat!

Vragen vooraf werden direct, goed en persoonlijk beantwoord. Binnen 1 dag netjes geleverd. Perfect gewoon.

Snel en vakkundig

Binnen 1 werkdag een grote bestelling ontvangen en vakkundig advies gehad. Erg fijn en profesioneel

Aardig, snelle levering, bereikbaar, flexibel

Ik had wat vragen en kreeg meteen per email antwoord. Verder wilde ik last minute wat veranderen wat ook geen probleem was. Mijn motor is bj 2019 terwijl de leidingset specificatie bj 2018 had. Ik kreeg de set geleverd met de garantie dat Sparks gratis een evt. aanpassing zou leveren. Kreeg de set net voor de feestdagen. Kortom: super service, aanrader!

Prima shop

Nette afhandeling en alles bij de hand in je eigen account. Niks mis mee!

goed geholpen

Goed geholpen

Hier kom ik zeker terug.

Zeer correct

Perfecte service

Zeer snelle, volledige en juiste levering

Fijn dat dat wat je besteld ook snel, volledig en ongeschonden bezorgd wordt.

Eenvoudig bestellen en snel in huis

Remblokken besteld en super snel in de brievenbus.

Zeer snelle levering.

Had een aantal vragen voordat ik wilde bestellen en kreeg na telefonisch contact keurig antwoord op mijn vragen. Top!

uitstekend

Scherpe prijzen en vlotte verzending!

een snelle en correcte bediening

het bestellen van de produkten verliep erg vlot.met een tracking kan de verzending netjes opgevolgd worden.alles werd goed verpakt dus helemaal top!

Netjes, vlot en goed verpakt geleverd

Voor mijn Honda CBR 1000f nieuwe bremo remblokken besteld, dagje later netjes in huis. Uiteraard met de juiste voor mijn motor. Ik zou hier zeker mijn remblokken weer bestellen.

Vlot en goed

Vlotte bestelling, Snelle levering en goede kwaliteit.

100% goed product

De leidingen passen 100% op mijn ST1100, Heb 5cm stuurverhogers door gegeven en alles past keurig. Ben helemaal tevreden, ook de levertijd was supersnel.

Vlotte levering, voldoet volledig aan de verwachting. Aanrader

levering en communicatie perfect

doe zo verder !

Snelle levering en goede kwaliteit!

Heb nieuwe remleidingen voor en achter van HEL past perfect

Goede producten en snelle levering

Brembo remblokken bestelt en keurig netjes en snel in huis. Top!!

Mooi product volgens exacte specificaties en snel geleverd

3 nieuwe HEL remleidingen. Mooi product grote keuze kleur en uitvoering. Exact op maat met juiste banjo verbindingen en juiste hoeken en snel geleverd.

Snelle service, goede prijs/kwaliteit verhouding, compleet pakket

s'avonds laat besteld 2 dagen later de remleidingset in huis. Alles wordt erbij geleverd dus voor een beetje sleutelaar plug en play. De motor is nu veiliger, er zit een helder drukpunt in de rem hendel, en het staat ook nog eens mooier. Een prima aankoop!

Prachtig product!

Snelle levering en geweldig mooi product. Mooie maatvoering exact zoals besteld. En ik vind t meerwasrde geven aan mijn project. (Ik heb het over de hel remleidingen.) Ik ben erg enthousiast!

Snel en correct

Kelvinweg 12